Cum a spus si utilizatorul de mai jos, in ziua de azi tarile se lupta pentru petrol.Se castiga de pe urma petrolului foarte mult.S-ar putea ajunge chiar la un Al 3-lea razboi Mondial nu din cauza petrolului, din cauza doborarii de Siria(parca) a unui avion turcesc militar care facea antrenament fiind neechipat cu rachete.Iti spun acum o intrebare si iti voi mai scrie la intrebare dupa ce imi raspunzi:Cati ani ai?
De ce conteaza cati ani am, ca sa ma pot gandi la subiecte mai putin atractive pentru unii? sunt inca crudut
Nu e vorba ca te gandesti la subiecte putin atractive pentru unii. Uite de exemplu pe mine ma intereseaza subiectele astea, si armele, si meseria de S.M.U.R.D. si am 15 ani si as vrea sa am o cariera S.M.U.R.D.Am intrebat varsta sa vad cum formulez raspunsul
De ar fi toti tinerii interesati de asa ceva... si nu droguri, bautura etc
De ce sa fie interesati? De asa subiecte? Da ar fi bine decat sa fumeze. drogheze, sa bea.dar traim in Romania nu uita
Ba frate, o sa iasa la iveala o forta mai mare decat nato formata din : Rusia, Siria, China, Iran, Argentina. tarile astea vor fii mai puternici decat nato. (si totul a inceput din siria cand teroristi au patruns in siri din tarile gen Iraq, Afganstan, Saudi Arabia, Libia, Egipt... presedintele siriei lupta in potriva lor de aia este ajutat de Rusia Iran si China si asa s-a infiintat alianta intre ei in Siria si Liban nu sunt teroristi au venit di afara cu ti-am zis!
Da, adica rau vs bine, SUA daca avea intentii malefice, cum spun unii si altii, puteau sa cucereasca lumea in al-2lea razboi mondial, cu bomba atomica.