| DarkShina5566 a întrebat:

S-a pus vreodata problema sa se scoata examenul de Bacalaureat? Care sunt parerile voastre?
Credeti ca se va ajunge la aceasta masura avand in vedere rezultatele proaste la invatatura ale elevilor din ultimii ani?
Cum vedeti acest examen peste 10 ani? Multumesc anticipat!

Răspuns Câştigător
| Innovation a răspuns:

In lumea in care traim si vom trai, nici nu m-as mira sa se faca lucrul acesta, insa dupa cum vezi oriunde te-ai angaja, pana si vanzatoare, ti se cere sa ai examenul de bacalaurea luat.Intr-un viitor apropiat, in cazul in care bacalaureatul se scoate, desi nu cred, probabil vor baga alte metode de testare a elevilor.

5 răspunsuri:
| 78buc a răspuns:

Nu as crede in asa ceva niciodata.Eu cred ca fara asta nu se poate.Ar putea pune odar niste reguli nu atit de severe din cauza rezultatelor, sau a unui complot, dar in rest NIMIC

| ElenaSA a răspuns:

Nu se va scoate examenul de bacalaureat.Este nevoie de un examen de finalizare a studiilor.Este posibil ca in viitor acest examen sa fie diferit in functie de tipul de liceu si sa primeasca denumiri diferite.

mira
| mira a răspuns:

Acest examen nu poate fi scos decat de un regim abuziv.Societatea are nevoie de o selectie si de confirmare a unor valori.

| zaratu a răspuns:

Da ai fi ceea mai buna ideea

| ElenaDanielaE a răspuns:

Eu nu cred ca o sa se scoata vreodata examenul de Bacalaureat...