Din cate stiu se renunta la teze nationale si se reintoarce la bac... iar cei care au dat tezele in clasa a VII-a adica cei care sunt acum a VIII-a vor proceda astfel:50% bacul, 25% tezele din clasa aVII-a si 25% media V-VIII...Asta stiu eu... Dar oricum acum iar se schimba ministrul si prin urmare iar se schimba si legea
Unde ai auzit asta? :O
Nu e adevarat!
Se iau in considerare si tezele dintr-a 7-a, cum ai spus si tu prima data... www.edu.ro
Vom da teza la geografie la istorie, la alegere, dar nu se va lua in considerare pentru liceu. Subiectele vor fi elaborate de profesorul de la clasa
Unde ai auzit tu asta? ma sperii:-ss...mei eu am citit concret.ca o sa se dea niste teste la romana si matematica pe 4 mai respectiv 12 mai...ca o sa le corecteze tot profesorii scolii si o sa supravegheze tot profesorii scolii respective, nu am inteles pre abine daca doar din clasa a8a sau din materia 5-8 cum era la capacitate...si asta conteaza in proportie de 25%.
Ai auzit bine ce ai auzit 25% media tezelor dintr-a VII + 25% noile teste nationale la ro/mate + 50% media generala 5-8 :p
DarkEntity întreabă: