anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Sa încep asa

In clasa mea sunt 2 copii preferații profesorilor

Clasa noastră s-a saturat de ei

Când ne-a pus note la Franceza a zis proful ca se bazează și pe comportamentul nostru

Mie mi-a pus 7, iar unei fete care este cuminte 6 și ea nici nu a fost la scoală

Credeți ca ar fi corect ca preferaților profesorilor sa le puna 10 desi ei au un comportament necivilizat?

Ce ar trebui sa facem?

Funda

Răspuns Câştigător
anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Analizând problema ta/voastră cred ca ar trebui sa vb cu directorul/area școlii

In lumea asta exista multa discriminare și noi nu o putem opri

Vorbește cu profesorul/oara vostra de franceza sau săriți toți cu gura pa el daca nu poate pune note corect

4 răspunsuri:
| BloodMagickNecromance a răspuns:

Am și eu exemplare de genul ăsta în clasă. Încearcă să vorbiți cu diriginta/dirigintele. Dacă nici așa nu merge, mergeți la director și explicați-i situația.

| Candice a răspuns:

Vorbeste cu dirigintele si explica-i situatia, sau mergi la profesor si ii explici nemultumirea. Adreseaza-te frumos, si nu iti iesi din fire
Succes big grin

| Trefla a răspuns:

Banu la putere ce vrei asa e in Romania...happy

| AndddRu a răspuns:

Ar trebui [tu sau mai multi] sa vorbiti intai cu Directorul[si sa-i explicatii situatia] dupa aia cu diriginta si`o rugati sa le spuna profesorilor nemultumirea voastra si dupa aia daca se repeta vorbesti cu insusi profesorul...La sedinta mama ta si a celorlalti copii ar putea sa-i atraga atentia dirigintei straight face sau sa fie chemat si profesorul la sedinta.PS.: Mama ta poate venii la scoala! FunDa?