Hey
Problema ta este grava. Uh nu mai ai matusi, unchi veri care sa te iubesc? Du-te la ei. Poate stau departe daca stii nr. de tel. ii poti suna. Nu credeam ca exista bunic atata de guzi si parinti atat de.nici nu stiu cum sa le zic.
Nu uita ca daca ei te urasc uh sa ii iubesti ca sunt parintii, bunicii taiSi te rog sa nu fugi de acasa unde apuci ca`ti va fi mai rau.Iti spun.Ai grija. Nu are cum sa nimeresti intr-o familie asa de rea, sa stii ca nimic in viata nu va fi usor.
Bafta!; xx
Sper ca te-am ajutata[dai fundita?]
Pa, pa pup:*
Uite... te inteleg perfect si eu sunt satula sa ma certe si ma tot bata la cap ai mei
de fiecare data cand fac ei asta incep sa plang si sa ma duc in lumea mea dar asta nu e motiv sa plec de acasa findca o sa suferi si tu si ei
deci mai bine stai cu prietenii tai ca ei tear putea ajuta mult
Frate dai dracu de bunici daca sunt asa rai(nebuni.) stai tu linistit si nu-i mai baga in seama atat ca tu suferi ce tu crezi ca ei se gandesc ca de ce s-a suparat dizi si din astea? nu cred... deci stai linistit si mai bine du-te si tu peafara mai mult timp cu prieteni, traiesteti viata, adolescenta ca daca stai sa te iei dpa fiecare mos care iti zice ca ''vaiii cum poti sa le vb asa bunicilr tai'' si nu stiu ce, lasa frate tu zii ca iei si fa ca tine ca asa e cel mai bine
alexcatalin13 întreabă: