Eu in locul tau mi-as pune semn la carte, as pune un punct la pag 100 si nu as spune la nimeni. Cat despre cele pe care le predai daca nu le mai gasesti cauta-le pe okazii poate le poti cumpara de la altcineva. Eu cred ca ai colegi care lipsesc de la cursuri si le "imprumuta " pe ale tale
Am patit-o si eu destul de des daca vrei sa iesi basma curata du-te la doamna diriginta si spuneai ca ti sau furat cartile eu asa am facut si nu le-am platit mi-a trecut pe fisa ''furata''.Tu normal trebuia sa te duci atunci cand tia disparut cartea sa ii spui doamnei diriginta daca nu iai spus du-te acum si spune-i nu lasa sa se termine anul n-are cum sa nu inteleaga {ma rog nu poti fi sigur macar a mea a fost intelegatoare }
Buna! Pai am trecut si eu prin asa situatii si am intrebat pe alti colegi daca au 2 carti si asa am facut. chiar daca cartile nu erau ale mele, asta nu a contata.
Ca sa scapi ai putea sa le furi si tu lor. In pauza sau cand ai timp si ei nu sunt in clasa. Stiu ca nu ii bine ce faci, dar gandeste-te ca manualelea alea ar putea fi atalea si tu doar ti le-ai lua inapoi. Apoi urmatorea zi le spui ca ti le-ai gasit acasa sau nu le spui deloc. Si poti face semn cum a spus MirelaNicoleta.
Sper ca te-am ajutat. Succes!