| LolNope a întrebat:

Sa pleci din tara inseamna o necesitate, o alternativa sau un "moft"?

20 răspunsuri:
| mariusjcb a răspuns:

Necesitate

| AdrianT a răspuns:

Depinde la ce te referi "sa pleci din tara" la munca sau in vacanta?

| Robert a răspuns:

Depinde pentru ce.pentru mine ar fi o vacanta.

| wimpyannya a răspuns:

Necesitate = De cele mai multe ori, la noi in tara oamenii cu studii nu sunt bagati in seama, atunci este necesar sa plece pentru a trai. Sau oameni care prefera sa plece acolo pentru ca sunt platiti mai bine chiar daca au si in tara loc de munca.
Alternativa = Unii au de ales intre a ramane si a pleca. Sau elevi ce au o bursa de merit.
Moft = Sunt acei oameni care pleaca pentru a demonstra ca pot pleca laughing nu pentru ca si-ar dori sa realizeze ceva cu adevarat.

Moft =

| KyraW a răspuns:

Pentru cine pleaca sa munceasca, inseamna o necesitate.Pentru copii care ar vrea sa plece acolo de mici sa faca studii, o alternativa.Iar pentru cine are sau nu are posibilitatea de a merge in vacanta intr-o alta tara, un moft.Deci inseamna toate 3

| Jolley a răspuns:

O necesitate

| InsaneDoll a răspuns:

Depinde de ce plecistraight face

| iuli a răspuns:

Parerea mea este ca reprezinta o alternativa.

| MaryuZ a răspuns:

O necesitare poate fii, o alternativa poate fii ca poti face mai multi bani afara decat in Romania si cu siguranta asta nu e un moft.Eu sunt in Malta de 3 ani de zile si iti spun ca nu regret ca am plecat cand aveam 18 ani, sa se inteleaga ca am plecat ca sa fac bani ci sa nu raman aici niciodata, imi este dor de casa mea.Vin de 2, 3 ori pe an acasa si atunci cand vin ma bucur deplin de tara mea frumoasa...

| Adry05 a răspuns:

Buna!
Depinde de situatie. Ar fi un moft in cazul in care in tara ta natala treaba ar merge bine, ai avea un servici bun, si familia aproape. O alternativa, daca ar fi locuri de munca mai bine platite. O necesitate, daca doar acolo iti gasesti un loc de munca.
Deci, depinde de situatie. O zi buna!happy

| dangerX a răspuns:

Depinde de ce pleci, daca pleci pentru a te distra e un moft, daca pleci din cauza problemelor(financiare etc.) e o necesitate, daca doar vrei sa te muti din tara e o alternativa.

| blackwidow a răspuns:

Sa pleci din tara in excursie sau sa vrei sa te stabilesti in alta parte?

| AalxAndra a răspuns:

Poate dorinta de a cunoaste mai multe locuri.
Insa, ce rost are sa pleci din tara, daca nu ti-ai vazut propria "casa"?
Necesitate...nu ar trebui sa fie.Cine pleaca din tara, pleaca sa se angajeze; chiar n-ar gasi in Romania loc de munca? Sunt f. injositoare serviciile din alte tari[nu toate, dar totusi sunt multe].

| razwan3l a răspuns:

Inseamna ca esti destept tiai deschis bine ochii si sti ca vrei sa traiesti o viata mai buna desi vei fi cu doru de casa natala in suflet

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Locuiesti in provincie? necesitate
ai termiant of acultate cunoscuta internaţional (diplaoma) alternativa
esti un ciutan bubos başhhyons si taktu' tz-ea luaaat BMX X6? moft
sau cu tipa de la radio ZU merge in dupbai sai cumpere lu fisa de 1000 de parai haine ca "ISI PERMITE" skl@wa draqw

| gabi1198 a răspuns:

Depinde.Pot fi toate cele trei variante:
necesitatetongueentru a-ti lua un servici nou(ca in Romania murim de foametongue)
Alternativa:daca ai o slujba si primesti o oferta de servici mai buna din strainatate.
Moftbig grinaca te-ai saturat de monotonia din Romania si vrei sa vezi lucruri noi.
Fundita?

| XDarkAngel a răspuns:

Depinde de caz, daca mergi sa lucrezi atunci e o necesitate, daca ai mai multe variante printre care si alta tara atunci e o alternativa, si daca vrei neaparat sa mergi in vacanta in alta tara atunci poate fi un moft (nu e moft doar in cazul in care ai vizitat deja Romania si vrei sa vizitezi si alte tari din motive de cultura si chestii de astea) happy

| marrinnaa a răspuns:

Pentru unii e o necesitate.pentru altii o alternativa iar pentru ceilalti un moft de ce nu...pentru mine e doar dorinta de a trai mai bine si mai frumos

| tyana a răspuns:

O necesitate, daca vrei o viata decenta.Si cred ca majoritatea vrem acest lucru.

April
| April a răspuns:

Pentru un medic prost platit in Romania si caruia i se ofera un salariu cel putin satisfacator in strainatate :o alternativa.
Pentru un tanar cu putere de munca si care nu-si gaseste un loc de munca in tara lui:o necesitate.
Pentru o progenitura de bani -gata,care n-are chef de invatat,dar vrea sa pozeze in "fitos",precum beizadeaua d-nei parlamentar Placinta,si care a "studiat"prin Elvetia,daca nu ma insel:un moft.
Vezi bine, deci, ca in iubita noastra tara toate situatiile puse in discutie de tine sunt posibile.Numai bine.