Eu zic ca decat sa o iei de la 0 cu biologia mai bine mai recapitulezi ce ai invatat la fizica, pana te perfectionezi.
La ce facultate vrei sa dai? Sa stii ca la multe poti intra si cu nota 6-7, deci nu trebuie sa te stresezi.
Atat la cele de inginerie(motiv pentru care m-am apucat de fizica) cat si la cateva sectii din ASE (unde se intra pe baza de dosar)...din pacate nici la admiteri nu pot sa spun ca excelez - e posibil sa intru, e posibil sa nu. De asta sunt asa stresat de situatia asta.
Multumescu mult de tot pentru raspuns! Iti dau funda diseara daca e, sa vad ce raspunsuri mai primesc.
Stiu ca mai sunt, dar mi-e tare frica ca o sa creasca. De exemplu la contabilitate s-a intrat cu 6.88 din cate stiu anul acest(la taxa). Daca presupunand eu iau 7.5 mate, 8 romana, 6.5 materia la alegere si se intra 7.5 (eu avand media la bac 7.33)...ce fac in cazul asta? Nu intru ca n-am medie. Oricum multumesc inca o data mult de tot de raspuns si multumesc pentru consolare!
Ba da...de asta am ales sa dau bacul la fizica; daca tot invat pentru admitere macar sa scap si de bac...dar lucurile nu stau chiar asa, bacul la fizica e mult mai greu iar daca as lua o nota mica m-ar afecta (deoarece pe langa inginerie mai vreau sa incerc si la ASE sau alte facultati unde se intra pe baza de dosar si implicit conteaza sa ai medie cat mai mare in bac ca sa intri).