| deyutzyk97 a întrebat:

Sal in septembrie incepe scoala si eu trec pe cls a 7 a...si am 2 intrebari:

1. oare se mai dau teze unice?

2. voi la ce ati alege sa dati teza geografie sau istorie?

Răspuns Câştigător
| alexutu001 a răspuns:

Buna tezele unice nu s-au mai dat nici anul acesta a fost un test "pisa" iar tezele s-au dat dar ca teze cum se dau de obicei:p anul acesta am inteles ca ar vrea sa reintroduca examenul de capacitate nu e sigur inca dar asa vor, cat despre intrebarea 2 eu ti-as sugera sa alegi geografia pentru ca e mult mai usoara cand am dat eu teza unica acum 3 ani am ales geografia si au fost altii care au ales istoria iar la istorie au fost note foarte micistraight face. Numai binehappy

11 răspunsuri:
| doar.pt.voi. a răspuns:

Cred ca o sa fie examen.Mai mult ca sigur. te sfatuies sa dai la istorie. E mai mult de incercuit si sa pui niste cuvinte care lipsesc. e naspa la geografie.harta romaniei...lumii etchappy baftahappy funda?batting eyelashes

| larisa_6959 a răspuns:

Nu se mai dau teze unice, ci examene la romana si la mate intr-a 8-a, mie mi s-au parut mai usoare decat alea unice.
Am dat teza la geografie, la istorie sunt prea multi ani.

| Didi96 a răspuns:

1)In clasa a VII- a vei da teza din romana si mate subiect facut de profesorul de la clasa.
2) din ce itiplace eu asi da din geografie

| Didi96 a răspuns:

1)In clasa a VII- a vei da teza din romana si mate subiect facut de profesorul de la clasa.
2) din ce iti place eu as alege din geografie

| Anileda a răspuns:

Nu nu se mai dau teze unice.
Am ales la istorie.
Am o memorie foarte bunahappy

| Sin a răspuns:

Astia schimba invatamantul asa peste noapte cand vor ei.Nimic nu mai e sigur in tara asta.Cat despre teza la geografie sau istorie, nu vad cu ce te ajuta sa aflii cine si ce alegeNu alege ce aleg altii, alege la ce te pricepi tu mai bine, la ce poti tu retine mai usor.

| ANONIM10000000000 a răspuns:

1.nu o sa se mai dea teze unice de acum o sa se dea examen in clasa a8-a la romana si matematica
2. teza la istorie sau geografie se da in clasa a8-awinkingsi alegi ce vrei si ce iti place mai mult, si eu trec in clasa a-7a si intr-a 8-a cred ca o sa dau la geografie pentru ca e mai usoara si nu sunt multi ani de retinut si nume, dar alegi ce iti placewinking

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

1. Nu ...nu se mai dau. se dau in clasa a VIII-a examene nationale
2.Geografia am ales-o pentru ca e mai usoara. la istorie ai prea multi ani de retinut happy

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Eu sunt de parere ca geografia e mai usoara

| Alii a răspuns:

Bunabig grin
1.Doar romana si matematica pe fiecare semestru
2.eu cand am trecut pe a 7 nu am dat geogravarza sau isteriethinking dar geografie daca dai pentru ca la istorie sunt multe cifreee:O.repet eu nu am dat\:d/

| cяιss a răspuns:

Hey:p eu am terminat generala acum.
am dat la istorie eu mi s-a parut ok:]am luat 9
cat despre tezele cu subiect unic...habar nu am ce sa iti zic nici ministerul asta nu stie ce sa mai faca, ce sa mai schimbe. cel putin anul asta la noi a 8 a, a fost o totala harababurabig grin

Întrebări similare