| AnonymusRo a întrebat:

Sal TPU, am o problema si va-s aprecia nespus de mult daca ma-ti ajuta.Treaba sta asa:trebuie sa ne incheie mediile si la matematica nu prea ma descurc, iar doamna mi-a spus ca-mi trebuie un 8 ca sa-mi iasa 7.Ne-a dat o tema pentru acasa si mi-a spus ca daca o fac in clasa imi da nota care tebuie sa-mi iasa media. Daca stiti sa o faceti va rog mult sa-mi spuneti si mie si daca puteti sa mi-o explicati.
Ip:ABCD - trapez
ABCD = 190 m(patrati)
BC = 16 cm
M -mijlocul laturei [AD]
Cz: (M; BC) =?
V a rog sa-mi spuneti cat mai repede pentru ca maine ma asculta.Dau si funda!

5 răspunsuri:
| Idc12345 a răspuns:

N`avem

| mara67 a răspuns:

Nu se fac temele pe TPU
si oricum daca chiar ai merita ai fi luat note bune pe parcursul semestrului nu acum pe ultima suta de metri

| whiteOdrink a răspuns (pentru mara67):

laughing asta-i buna! si eu fac exercitii din variante la momentul actual sa-mi iasa media la mate. Asta nu inseamna ca nu ai meritat..depinde de materia care s-a predat atunci si cat de bine pricepi tu ca omwinking! Crede-ma, pentru mine matematica e un chin si daca nu stau mult la o matrice o gresesc, pentru ca e destul de urat sistemul! Asa ca. nu judeca, tipul/tipa doar a adresat o intrebare!winking

| mara67 a răspuns (pentru whiteOdrink):

Problema este ca intrebarea lui/ei cere rezolvarea problemei ceea ce nu e corect fata de el in primul rand si fata de cei care chiar s-au straduit pe parcursul anului..nu este corect ca cineva care mereu invata sa aiba o medie ca si a unuia care isi scoate media in ultima saptamana
daca esti serios si inveti si faci exercitii zi de zi nu ai cum sa ai probleme.dar na

| mara67 a răspuns (pentru whiteOdrink):

Si chiar nu vreau sa ma cert dar sunt satula de astfel de oameni ...si nu e o problema ca vrea sa-si mareasca media ci ca nu o face pe drept
tot anul lenevim si acum la sfarsit vrem medie, dar nici aia pe drept straight face