| schlau a întrebat:

Sal TPU.Am si eu cateva intrebari legate de clasa a 9 a :
1. Voi primii manualele din prima zi?
2. Voi invata dupa-masa?
3.cum va fi prima zi de liceu?

7 răspunsuri:
| xxdd a răspuns:

1.Da, le vei primi din prima zi.
2.Asta depinde de liceu.
3.Ca si la generala. thinking

| venusdoom a răspuns:

Nu in prima zi de obicei a 2a, si depinde la ce liceu esti de ex. la economic a 9 a ii de dupa masa
3. cum sa fie ca oricare alta zi de inceput de scoaala doar ca o sa vezi fete noibig grin

| AndreiGabi a răspuns:

1Depinde de liceu, nu se stie 100% cand primesti manualele.Depinde de diriginte etc...
2Aici iar depinde de liceu.Programul oricum este stabilit de director asa ca nu poti alege.
3Directorul trebuie sa se tina un discurs plictisitor,va aduna ca pe oi undeva, o sa va cunoasteti noi colegi etc. Dupa probabil va ia dirigintele prin cls, va tine si el o mica predica si cam atat cu prima zi...

| Ionait a răspuns:

1. Nu. A doua, a treia zi.
2. Nu.
3. Depinde de fiecare liceu in parte.

| kkkmakafull a răspuns:

Manualele ti le cumperi, depinde de liceu daca vei invata de dupa-masa, depinde de firea ta.cum te vei intelege cu colegii noi.nu trebuie sa iti fie groaza de colegi noi.in viata lucrurile bune vin si cu noi schimbarihappy

| bixxbiu a răspuns:

Da asa cred parca ac eu tot a 9 sunt si iti zic din ce st nu cred si prima zi de liceu va fi foarte ciudata adica nici eu nu stiu ce sa fac ca nu mai e ca la cls 1 cand veneai cu mamicuta laughing fundawinking

| Brokencyde_1562 a răspuns:

Si eu sunt tot boboaca manualele le primeste de la scoala pana in a11a.a11a si a12a ti le cumperi. pentru ca sunt doar 10 clase obligatorii. Depinde de liceu eu sun la Gh Asachi din Buc si cica invat de dim nu stiu sigur.nu stiu si eu f multe emotii mai multe decat aveam in clasa 1-a