Daca nu te pricepi la multe chestii, macar stii sa vorbesti si sa pui o stampila, nu? Psihologie, sociologie, relatii internationale, limbi straine, etc, tot tacamul, oameni creativi, cu imaginatie, care fac totul dintr-un pix.
www.rubinian.com,gasesti aici lista meseriilor cu ceva explicatii, e foarte folositor.
Indiferent ce alegi, ai grija sa iti placa. Nu merge acolo pentru ca ti se pare interesant, cool, pentru ca si altcineva a mers, etc. Mergi pentru ca iti place si vei avea o viata fericita, cu un serviciu care te satisface macar din punct de vedere emotional.
Ma pricep foarte bine la engleza..si putina franceza,, ma pricep la arta si cam atat..cred.
Adica ai frica pe moment, deci nu te stresa, mai intii gandeste-te ce ai face cu placere in fiecare zi. Si spre exemplu daca aceasta ar fi criminalistica atunci nu mai e asa de greu sa faci si niste sport. Succes. As fi facut si eu criminalistica, dar parintii mi-au zis ca nu e specialitatea femeilor, si le-am facut in ciuda lor si am facut jurnalism
anonim_4396 întreabă: