Chiar daca mergi la meditatii se la tot felul de invatatura in plus, tot va avea mai mare efect in limba atunci cind te uiti acelasi film sau un joc care este total in limba engleza, sa vezi cum vorbeste si cum se unesc cuvintele. Te uiti asa temporar si o sa vezi ca vei incepe sa intelegi si chiar sa iti placa.
-Succes.
Eu zic ca pentru acum sa-ti dezvolti putin mai mult vocabularul, dar tine minte ca asta nu inseamna ca nu ar trebui sa faci gramatica deloc. Cumpara-ti niste culegeri de engleza si chiar uita-te la filme, joaca jocuri sau pur si simplu stai pe site-uri care sunt in limba engleza. Asa vei invata engleza mult mai repede.
Iti urez spor la distrat cu engleza
Cele mai bune ti-ar fi niste culegeri de exercitii de gramatica si de traduceri care au si solutiile. asa inveti si vocabular, si gramatica in acelasi timp si vezi si cum se traduc acele timpuri de care spui, care de cele mai multe ori se traduc simplu cu perfectul compus din romana succes!
Eu zic sa taci sau te raportez
Copile,nu vreau sa ma cert, dar am facut o mica gluma.
Trebuia sa-mi dau seama ca nu ai mai mult de 11 ani si nu stii sa inghiti ironii fine.
In fine...Pace!