Mergi la scoala cu unul din parinti si fa o plingere la director, prin care sa soliciti si scaderea notei la purtare elevului in cauza din motivele spuse.
Alta cale " mai materiala" nu ai.
Indiferent ca sint sau nu rude, dirigintele acela trebuie sa dea curs dispozitiei directorului ( daca el decide ca elevul merita sa aiba scazuta media ).
Repet, daca stii ca ai dreptate, mergi cu un parinte!
Daa fara parinte n mere?
Altfel te priveste directorul daca esti cu mama sau cu tata. Dai mai multa greutate plingerii tale daca si parintii te sustin.
Te duci la director, nu la diriginte.
De asemenea nu poti sa mergi direct si sa ii ceri sa scada nota la purtare cuiva. Ii explici despre ce e vorba, iar el/ea va vedea daca este indeajuns de grav ca sa necesite intr-adevar scaderea notei la purtate.
Iti doresc noroc si sa ai o zi frumoasa.
Depinde de cat de GRAVA este situatia. Daca acel elev injura la ore, se bate cu altii si chiuleste atunci da, poti vorbi cu dirigintele. Daca nu-i face nimic, ii faci reclamatie la domnul director si are acesta grija de el.
Daca motivul este unul important poti vorbi cu dirigintele tau sau cu directorul.
Ma gandeam la ceva mai material decat niste vb. am zis ca dirig lui ii e ruda si vb el si cu directoru. si chiar vreau sa fac ceva k nul mai suport.
de batut n pot sa-l bat k imi scade mie nota la purtare.
Depinde de gravitatea situatiei sau motivul pentru care vrei sa crei scaderea notei la purtare. Cel mai simplu e sa discuti cu dirigintele tau. Va sti exact cum sa te ajute.
Daca ai spune si motivul pentru care ceri asta, am intelege mai bine situatia si poate gasim o solutie