| catalin02 a întrebat:

SAll! Am o mica problema eu am fost un "tocilar" adica numai 10 pe linie cam de 1-2 luna am devenit un "vagabont" ma interesau doar fetele... acum nu mai pot sa devin acel baietas cumintzel adica stau cuminte si invat si vine un "drac" si ma deranjeaza(la scoala colegi acasa fratemiu ba ma suna imi dau mesaje sa vin sa ne vedem nu stiu unde si numai am timp sa invat)! Idei sa devin acelasi baietel cumtzel?

Răspuns Câştigător
| ParadiseCaroline a răspuns:

Important e sa nu uiti cine esti si sa nu te lasi influentat de anturaj.Gandeste-te ca fara scoala viitorul nu suna bine.Invata si iti garantez ca vei avea numai de castigat.Incearca sa fi deschis, glumet dar in timpul liber sa pretuiesti invatatura.

5 răspunsuri:
suntserios
| suntserios a răspuns:

Au inceput hormonii sa urle in tine, ce sa i faci asa e la o varsta.

| catalin02 explică (pentru suntserios):

Ai dracu hormoni laughing) dar eu am aceea dorinta in mine de a fi cel mai destept deci am ajuns sa fac misto de profi

| R0011 a răspuns:

Si de ce ai vrea sa devii din nou un ""baietel cuminte""? Incearca sa.ti organizezi timpul astfel incat sa poti iesi si afara dar sa si inveti.; 3

| catalin02 explică (pentru R0011):

Eo pricep foarte repede dar eu orice fac trebuie sa fac perfect si daca ma apuc de invatat numai asta o sa fac tot timpul

| Gangzbang a răspuns:

Vezi-ti de cartea ta...si nu te mai duce la intalniri etc oh go on stai si invata si in 2 saptamani
se vad efectele happy