| sony32 a întrebat:

Sall, Am o problema fff mare ...sunt clasa a 8 a si anul asta am avut cateva mari probleme si nu am avut timp sa invar si am si multe absente si am cam ramas in urma cu materile si nu stiu ce sa fac ca nu vreau sa repet clasa a 8 a...pot face ceva sa scap de examen si sa trec clasa, Inafara sa dau spaga. Pot ramane la 2 materi corijent si sa dau corijenta in vara si sa scap de examen pentu a trece clasa Va rog ajutati-ma!

5 răspunsuri:
| ElenaSA a răspuns:

Da, dar ce vrei tu inseamna sa pierzi un an si sa dai examen anul viitor. Vad ca frica ta este examenul care te asteapta.

| sony32 explică (pentru ElenaSA):

Un prieten de al meu a ramas corjent la o materie si nu a mai intrat in examen, a dat corijenta si a trecut clasa dar asta s-a intamplat acum 2 ani si nu stiu daca mai merge acum sa fac si eu la fel.

| ElenaSA a răspuns (pentru sony32):

Obiectivul tau este sa scapi de examen. Adica sa nu intri in examen in mod intentionat?

| sony32 explică (pentru ElenaSA):

NU. tot ce vreau este un mod de a trece clasa.si ori cum nu intru in examen ca sunt corijent crying

| unprietenaproape a răspuns:

Trebuie sa treci clasa, nu te gandi la examen, chiar daca nu mergi la capacitate tot vei fi inscris la un liceu, prost cei drept, pe ultimele locuri ramase pentru ca sunt obligati sa faca asta. sunt tot felul de oameni, se pare ca nu esti la fel de norocos ca mine, eu am trecut cls desi nu am fost un sem la scoala si nici la capacitate, acum m am transferat la un alt liceu, bun, pentru ca aveam note mari si o medie mare din anii trecuti. poate reusesti sa obtii o scutire medicala, invata si incheie anul. stiu ca mai exista un al doilea examen in luna urmatoare, banuiesc ca dupa ce se dau corigentele.