Sincera sa fiu, chiar nu cred ca profilul de real este cel mai avantajos. Pentru fiecare difera semnificatia acestui termen. Dupa parerea mea, personalitatea ta si pasiunile tale iti pot spune clar ce profil ar trebui sa urmezi ( iti place sa vorbesti in public, iti plac proiectele pe grupe, iti plac limbile straine, arta, etc. - uman, stiinte sociale, arhitectura; iti place sa studiezi corpuri vii, esti o persoana calculata, responsabila, care nu prea iubeste literatura, ci o foloseste ca pe o sursa minima de informatii - real; stiinte ale naturii)
Toate profilele iti ofera posibilitati egale, depinde numai de tine sa stii sa le folosesti. Dar tine minte, niciodata nu-ti face planuri pe urmatorii 20 de ani, ci ia-o cu incetul, vezi ce-ti prezice fiecare an. Poti sa te hotarasti sa devii medic din clasa a 8-a, sa intrii la liceu la real si sa nu-ti placa materiile sau profesorii sau altele. Mergi la un profil la care sa poti face si ceea ce-ti place, daca nu exact, macar pe aproape.
Sper ca te-am putut ajuta!
Pai incearca un profil care sa iti placa (sa nu faci matematica) de exemplu Filologie, la Stiinte ale Naturii faci multa matematica, fizica, biologie oricum nu prea conteaza liceul, facultatea conteaza.
Nu se poate spune care este cel mai bun.Fiecare are inclinatia sa si merge pe calea mai potrivita. Unii pot spune ca mate-info dar matematica nu'ti place.Si asa mai departe si cu asta te'am lamurit
Cred ca ar fi bine sa alegi un profil care te avantajeaza...eu sunt la mate-info, dar am ales cam prost fiindca "scartai" putin in ce priveste matematica... daca nu te pricepi la mate, du-te la filologie
CordovanRaul întreabă: