| madalin307 a întrebat:

Sall,ce parere aveti de american hotels academy si e adevarat ca fiecare student face pe timpul verii stagiu de pregatire in alte tari si te plateste cu 8000 de lei pe 4 luni cat se sta acolo?

6 răspunsuri:
suntserios
| suntserios a răspuns:

8000 lei - 1500 lei (costurile de inscriere) inseamna 6500 ron pe 4 luni, adica vreo 1600 ron pe luna, un salariu mediu, nu e asa mare scofala pentru 4 luni de munca in strainatate

| neutrino a răspuns:

Da, si acesti bani sunt neimpozabili. In plus iti dau si masa si cazare, pe langa multe altele.

| VladAndreiRomania a răspuns (pentru neutrino):

Vorbesti prostii!

| neutrino a răspuns (pentru VladAndreiRomania):

Vlad draga, nu fi rau, la o asemenea intrebare nu poate fi un alt raspuns. Prea credem in tot ce zboara!

| Danzell a răspuns:

Am avut 3 colege de munca care au facut practica in Grecia unde am lucrat. nu am auzit de nici un ban in plus primit. primesti banii din salariu. care variaza in functie de unitate.

cred ca te referi la cat costa sa faci cursurile acolo, unde costa 8000. sa nu faci confuzie.
ca fapt divers AHA-ul e detinut de Radu Enache. care detine si lantul hotelier Continental.

| Sea_Andra_1998 a răspuns (pentru Danzell):

Imi cer scuze ca intervin dar e eronat ce spui. Prietena mea cea mai buna e acolo.

- esti platit in internshipuri (salariu)
- plateste 1800 euro/an, 3 ani de studiu (anul in care esti in internship in SUA nu se plateste)
- nu e detinuta de Radu Enache. E o multinationala din cate stiu.

Întrebări similare