Sa vedeti voi viata grea la liceu
Am dat in urma cu ceva timp evaluarea nationala si mi s-a parut usoara si atunci dar si acum.
Faza e ca se da usor sa nu mai pice asa multi.
Dar oricum adevaratul greu se va vedea la bacalaureat, la liceu etc.
Succes tuturor
Bună!
După cum ai observat, şi subiectele de azi au fost foarte UŞOARE
V-aţi stresat degeaba în ultima perioadă.
Toate cele bune.
Mă scuzi pentru intervenție...
Scrii prea mult, de multe ori chiar bine.
Dar, cel mai adesea, greșești finalurile.
După toate urările pe care le comunici în finalurile răspunsurilor, românește scriind, se impun niște semne de exclamare.
Deci după „O seară /noapte frumoasă", „Mulțumesc", „Toate cele bune" și încă multe alte asemenea formule.
Se scrie corect „două" nu „2"; „un master" și nu „1".
Așa scriu numai școlarii neinstruiți, din anii 2000.
Sper să nu mă înjuri pentru intervenția mea.
Sănătate!
Bună ziua!
Într-adevăr, aveţi dreptate;)
Mulţumesc pentru observaţie.
NU am obiceiul să înjur, staţi liniştit :)
Nu o fac nici măcar acasă, în particular; înjuratul este un "obicei" care denotă lipsa "celor 7 ani de acasă".
E adevărat, în general, scriu prea MULT :))
Asta deoarece informaţia care trebuie transmisă userilor este foarte multă şi este greu de "condensat" într-o postare succintă.
Ideea este să-i ajutăm pe aceşti tineri cu informaţiile necesare; iar eu am "prostul obicei" de a anticipa o eventuală nelămurire/întrebare, motiv pentru care ofer mai MULTĂ informaţie ( în legătură cu subiectul în discuţie ) - încercând astfel să risipesc eventualele nelămuriri şi să evit postarea unor noi întrebări ( prin care userul "x" încearcă să-şi completeze cunoştinţele legate de subiectul iniţial )...
Aşa cum vă spuneam şi la o "observaţie" anterioară ( http://www.tpu.ro/educatie/ce-parere-aveti-de-profesorii-din-ziua-de-azi/ ), repet şi aici :
#Adevărul este că, teoretic, cunoşteam acest aspect; dar, practic, "viteza"/graba m-a învins...
Poate aţi observat că, în general, încerc să scriu cât mai corect# :)
Sau, mai exact, în aceste cazuri, "motivul" ar fi dezinteresul ( de a pune un semn de exclamaţie în locul acelui punct de la finalul urărilor ) sau lenea ( de a scrie "două" în loc de 2, ori "un" în loc de 1 )...
Într-adevăr, este o "motivaţie" JALNICĂ, trebuie s-o recunosc! :(
Oricum, voi încerca să "remediez" aceste neajunsuri în postările viitoare :)
Multă sănătate!
Iau 9,20! Gustavuli-mas igose!( nu stiu am scris corect sau agramat, nu ma intereseaza iau 9 si la romana si la mate, nu-mi mai trebuie' carte, decat Jocrile Foamei si alte prostii, yahoo!)
Acum iarta-ma pentru iesirea mea! Tu ce ai facut?
bravo, bravo!
(ăă...mdea...)
eu am făcut tot
m-am verificat şi mai mult ca sigur iau peste 9, 50
iar la română tot în jur de 9, 50 iau
N-am fost azi la examen , dar mi s-a parut simplu.
Mereu se dau subiecte usoare si ciudat e ca multi il pica.
Mi se pare o cretinitate totala sa iei la un astfel de examen o nota sub 5. Oricine care a facut 4 ani de gimnaziu trebuie sa stie macar de un 7-8.
Eu ma oftic, ca la problema aia cu ajutorul ecuatiilor de la subiectul 2 nu am citit pana la capat si m-am grabit ca fata mare la maritat.Am calculat suma initiala, nu cat a cheltuit in prima zi.Ma rog, nu e greseala mare, de la 10 ajung la 9, 80.
Nu stiu cati au fost in stare sa faca ultimul subpunct de la problema 2, subiectul 3. Abia astept sa-mi bat joc de colegii care vor lua note mici.
E o greseala minora.
Felicitari.
Eu la examen am luat putin peste 9, iar la liceu am ajuns la olimpiada la mate cu aproape maximul de puncte.
Depinde foarte mult si de profesor.
Eu am avut in 4 ani de gimnaziu 5 sau 6 profi de mate.
Bravo! E lucru mare sa iei la olimpiada aproape maximul de puncte.
La ce liceu esti?
Nu vreau sa spun la ce liceu sunt, scuze.
Nu știu dacă mi s-a părut ușor pentru că a fost într-adevăr sau pentru că am învățat serios
Singura problemă a fost pentru mine măsura unghiului dintre MN și BN, nu m-am gândit nicio secundă la reciproca teoremei lui Pitagora. Am exclus varianta unghiului drept și încercam să aflu sinusuri aiurea.
La unghiul a două plane a fost o intervenție divină de m-am gândit că acel triunghi poate fi echilateral, de obicei nu le văd.
În rest, primele două subiecte au fost chiar ușoare, nu doar abordabile.
Cum a fost pentru tine?
a fost okay
primele două subiecte au fost chiar simple
nici al treilea subiect n-a fost prea greu, să spunem că ultima problemă a fost puţin mai grea
în rest, simplu
mai mult ca sigur subiectele 1 şi 2 puteau fi făcute şi de copii de a 6a (nu în totalitate, însă în foarte mare parte)
nu mă aşteptam să fie aşa simplu
mi-am făcut o grămadă de griji în legătură cu examenele, şi ca de obicei, mi-am dat seama apoi că m-am stresat fără motiv
A fost chiar foarte usor, eu singura greseala pe care am facut-o e ca nu pre mi-a iestit figura la problema 2 de la subiectul 3 in rest am facut totul-la ultima problema puteai face cu aria triunghiului egal cu l ori l ori sinusul unghiului dintre ele supra 2 si oricum totul a fost usor(imi pare rau ca a fost asa usor voiam sa iau nota mare pe drept
Hei! Mie mi s-a părut nu doar ușor, și chiar banal... Oricine putea sa ia măcar un 7-8...
Eu cred ca voi lua 10
KillMePlease întreabă:
anonim_4396 întreabă:
Isvziwbdj întreabă: