Sfatul meu e sa-i spui, deoarece daca va afla din alta parte va fi mai rau... ii poti spune ca vei incerca sa inveti ai bine, si in mod sigur te va ierta... imagineaza-ti cum ar fi sa afle de la profa de mate si nu de la tine, nu ar mai avea incredere.
Pai ii spui ca nu ti`o adus`o desi nu cred ca merge ca daca e prietena cu profa ta de mate s`ar putea sao intrebe!
Poti sa ii spui tu ca ai luat 3 in teza si ii spui ca ti`o refaci nota, si te asigur ca nu are ce sa-ti faca!
Eu zic ca e mai buna ideea a doua pentru ca daca o intreaba pe profa de mate o sa se enerveze ca ai mintit`o si te asigur ca ar accepta mai bine adevarul decat sa o minti!
Succes!
un an nou cum ti`l doresti!
funda?
Eu te sfatuiesc sa-i spui tu si s-o asiguri ca nu se va mai repeta. Daca afla din alta parte(si sigur o sa afle, chiar daca nu-i spune profesoara, se poate uita in catalog) o sa fie mai rau. Indrazneste! La multi ani!
Eu te sfatuiesc sa-i spui tu pentru ca oricum va afla si ar fi mai bine sa afle de la tine decat de la profesoara.
Pai...sorry, da NU are cum sa afle...
Chiar daca nu era profa, tot putea sa vb cu diriga/dirigu sau cu profa...
So, data viitoare invata si tu mai mult
Mama trebuie sa afle si cel mai bine este sa-i spui chiar tu.Cu riscul de a primi un "surub", fiindca tot esti tu piulita!
Curiosul999 întreabă: