| Äđĺĺ a întrebat:

am nevoie de raspuns urgent : am luat un 3 in catalog imi spuneti cat ia el din media semestriala? de exmpu vreau sa am media semestriala 9.10 sau 9.00 cat scade media zietimi plzzz dau funda!

Răspuns Câştigător
| KidoSmart a răspuns:

Depinde cat iti iese media la materia la care ai luat trei, starduieste-te sa iti iasa macar 8 si daca te mentii cu note de 10 singur iese peste 9. 50 Si eu am fost in situatia ta si mi-a iesit 9. 58 dar am avut un 9 si restul zece+ 8 ala nenorocit.bafta...la scoala:*:*

4 răspunsuri:
| MrsBrunetzyka a răspuns:

Daca mai iei 2 de 10 iti iese : 7. 20, dar daca mai iei 3 de 10 iti iese: 8. 10 ...si depinde daca o sa iei numai de 10

| Georgel26 a răspuns:

Salut! Depinde acum de ce note o sa mai iei pana iti incheie media la materia respectiva. fa un calcul cam ce note ai mai putea sa iei si abia apoi fa calculul total pentru media semestrialawinking

| georgica34 a răspuns:

Pai de exemplu daca mai iei doi de 10 o sa iasa media 8 si daca ai in catalog 4 de zece si treiul ala iei deja media 8. 6 deci 9... daca asta e la romana sau mate conteaza mult teza asa ca trebuie sa iei un 9 sau 10 in teza... sper ca team putut ajuta!

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Sa zicem ca mai ai 2 de 9 si 3 de 10. Media ar veni cam 48/5 = 9, 6. Aici depinde ce note mai ai notate in catalog.