| Theodora1234 a întrebat:

Am nevoie de un final foarte bun(pentru. nota) la povestea asta facuta de mine in clasa(despre Apolodor) in care trebuia sa imi imaginez ca el, in drumul sper Labrador, a ajuns in metrou.Asta e ce am scris eu-titlul (Un pinguin la inghesuiala printre oameni)
Dupa o reprezentatie fastuasa, Apolodor a observat in loja o doamna simandicoasa cu o palarie imensa si cu o geanta le fel.Pe loc si-a zis:"Cred ca e cazul sa iau o masa copioasa " si, hop in geanta.De oboseala, insa, pinguinul a adormit.
...Brrrr! Scaaaaartttt!
-Uite-te pe unde mergi, omule!
-Da' ce cauti cu gentoiul asta, cucoana, in metrou?!
Apolodor nu stie ce se intampla...Iese usor din geanta si...nebunie!
Nestiutor, el incepe sa mearga prin metrou si da de un copilas intr-un carut, care il privea curios, dandu-i cu un ciocanel muzical in cap si infigandu-i un deget in ochi. Aproape orbit, Apolodor da nas un nas cu un catel.Insantaneu acesta ii face toaleta de dimineata, mozolindu-l temeinic pe fata. Speriat, se da in spate dar, ...vai! Da peste o doamna care, suparata, il articuleaza cu bastonul!
La o frana brusca, pinguinul se dezechilibreaza si cade peste o guma aruncata de un copil.In toata nebunia asta, O SALVARE! Uite-l pe maestrul DOMILASAOLFA! Apolodor il apuca repede de frac si... URA! reuseste sa scape din capcana lipicioasa.
"N-am crezut c-o sa mai scap vreodata cu viata!"-isi spuse pinguinul.

Asta e tot ce am reusit sa fac in clasa dar am nevoie de o incheiere la fel de haioasa si nu-mi vine nimic in minte.Ma puteti ajuta? Fundaa

Răspuns Câştigător
| RoxyGirl a răspuns:

Nu stiu cat de haioasa e dar poti sa termini astfel:
Si ...brusc,pingiunul,care tocmai adormise isi dadu seama ca de fapt totul a fost...un vis.
"Doamne, mare e inghesuiala din metrou!"

0 răspunsuri: