| piticgelu a întrebat:

Am o problema scolara laughing. Raman corijent la franceza, si faza e ca profa nu primeste nici un cadou, daca ii aducem ceva ne lasa repetenti... spuneti'mi cum sa vorbesc cu ea sa ma treaca
PS : vreau sa plec din liceul ala! happy

Răspuns Câştigător
| valentingb a răspuns:

Daca esti bun la invatatura: "Doamna profesoara, va rog frumos, nu-s un elev rau, dar nu imi place franceza, nu o prind deloc, nu e de mine. Va rog frumos sa ma treceti anul asta si de la anul va promit ca
a) nu o sa mai auziti de mine.
b) am sa ma straduiesc mult mai mult.

N-ar strica sa inveti vreo doua lectii si sa o rogi frumos sa te asculte din ele, ca sa iti inbunatatesti situatia.

8 răspunsuri:
| atoatestiitoarea a răspuns:

Locuiesc în Franța de f mulți ani. Ar fi bine să înveți o lecție doo că nu mori. Te pot ajuta și la exprimare și la pronunție și la orice problemă ai avea în această limbă!

| BiuL a răspuns:

Iti inveti Doamne si o rogi sa te asculte, eventual o intrebi ce lectie sa inveti pe data viitoare.
Cadouri auzi, numai cu mita stii sa te descurci in viata.

Răspuns utilizator avertizat
| michelia a răspuns:

Orice profesor e impresionat de un progres, oricit de mic ar fi acela.
Tu descrii o profesoara corecta, poate rigida un pic ( faza cu repetentia e exagerata). Si calea ta de rezolvare trebuie sa fie una la fel.
Insista pe linga ea sa-ti dea anumite teme ca pentru nivelul tau( explica-i ca ai lacune pe care nu le poti inca umple ) si rezolva-le, arata-i ca te straduiesti.
Sigur va tine cont.
Nu te apuci sa negociezi promovarea cu ea in alt fel, tragindu-te de sireturi adica. Tine capul plecat si invata cit de cit.

| zHeArTz a răspuns:

Roaga-ti parintii sa se implice, nu se vorbeste niciodata cu profesorul ci cu alt profesor sau secretarawinking.

| andys4u a răspuns:

Gigihee hee fii tupeist si prefate ca ai invatat, nu sta ca un mut in banca... merge crede-ma... si eu eram corigent la 7 materii amu mai am probleme la una sau la 2

| InteresanTT a răspuns:

Pai mai este ceva pana se termina anul scolar.Incearca sa raspunzi la fiecare ora, si sigur te va rasplatii cu vreo 2 de 10 pana la sfarsitwinking