Daca esti bun la invatatura: "Doamna profesoara, va rog frumos, nu-s un elev rau, dar nu imi place franceza, nu o prind deloc, nu e de mine. Va rog frumos sa ma treceti anul asta si de la anul va promit ca
a) nu o sa mai auziti de mine.
b) am sa ma straduiesc mult mai mult.
N-ar strica sa inveti vreo doua lectii si sa o rogi frumos sa te asculte din ele, ca sa iti inbunatatesti situatia.
Locuiesc în Franța de f mulți ani. Ar fi bine să înveți o lecție doo că nu mori. Te pot ajuta și la exprimare și la pronunție și la orice problemă ai avea în această limbă!
Iti inveti Doamne si o rogi sa te asculte, eventual o intrebi ce lectie sa inveti pe data viitoare.
Cadouri auzi, numai cu mita stii sa te descurci in viata.
Orice profesor e impresionat de un progres, oricit de mic ar fi acela.
Tu descrii o profesoara corecta, poate rigida un pic ( faza cu repetentia e exagerata). Si calea ta de rezolvare trebuie sa fie una la fel.
Insista pe linga ea sa-ti dea anumite teme ca pentru nivelul tau( explica-i ca ai lacune pe care nu le poti inca umple ) si rezolva-le, arata-i ca te straduiesti.
Sigur va tine cont.
Nu te apuci sa negociezi promovarea cu ea in alt fel, tragindu-te de sireturi adica. Tine capul plecat si invata cit de cit.
Roaga-ti parintii sa se implice, nu se vorbeste niciodata cu profesorul ci cu alt profesor sau secretara.
Gigi fii tupeist si prefate ca ai invatat, nu sta ca un mut in banca... merge crede-ma... si eu eram corigent la 7 materii amu mai am probleme la una sau la 2
Pai mai este ceva pana se termina anul scolar.Incearca sa raspunzi la fiecare ora, si sigur te va rasplatii cu vreo 2 de 10 pana la sfarsit
Francescho3838sjdjjd întreabă: