Spune-i tatalui tau ca nu esti tu de vina ca intra pisica in casa, si ca este doar o fiinta nevinovata, care nu stie ce are voie si ce nu.Incearca sa tii usa inchisa, sau daca ai o magazie afara, fa-i acolo un culcus calduros, sa nu mai vina in casa
Daca asa ai obisnuit o cam greu sa o dezobisnuiesti, ii pui mancarea si apa afara asa nu cred ca mai o sa aiba motiv sa intre doar daca simte nevoie sa fie langa om in cazul asta ori mai stai tu cu ea afara ori nu ii mai dai voie sa intre pur si simplu o azvarli la un moment dat nu o sa mai insiste.Sau mi am mai amintit ceva asa mai fac si eu pui otet in locul pe unde intra ea si nu o sa se mai apropie.
Buna! incearca sa il convingi pe tatal tau sa o lase in casa. Spune-i ca o sa ii faci baitza si o sa fie curata si nu va lasa mizerie pe unde merge. Spune-i ca vei avea grija de ea ca tu o vei hranii. Daca nu merge inchide usa si fai un patut unde poti(daca ai camara sau centrala)Succes!
Am uitat sa mentionez ca ea sta in garaj si are acolo apa si mancare ...sdic ea intra numai asa...
Nu stiu daca merge si la pisici dar poti incerca. De cate ori o vezi intrand o impingi afara ( important nu o lua in brate) si daca se intoarce o impingi din nou. Important este sa nu renunti succes