| nicole94 a întrebat:

Am si eu o intrebare mai ciudata, dar pls help! Dau teza la fizica, am invatat dar vreau si sa copi.Cum e mai bine sa scriu de acasa definitile la jumatatea caietului de teza si sa ma uit pe furis in ora si la sfarsitul tezei sa rup foaia cu definitilesi sa-i predau caietul, sau sa fac copiute? alte sugestii? dau funda pentru cele mai bune metode de copiat pentru la tezabig grin

Răspuns Câştigător
| Carmensitarockon a răspuns:

Sa iti scrii pe mana sau sa iti iei o haina lunga cu care sa iti acoperi piciorul acolo unde vei avea o foaie pe care ai scris raspunsurile... mie mi-a reusit la bio
:X

10 răspunsuri:
| Minks a răspuns:

Depinde de profesor, poti sa faci cum te taie mintea dar el sa isi dea seama oricum. Am avut in gimnaziu un profesor, care la teste se punea sa citeasca ziarul. Noi eram bucurosi ca nu ne vede, dar avea 2 gaurele mici prin care vedea toata clasa. La sfarsitul orei s-a ridicat si ne-a pus 2 la toti cei care am copiat (majoritatea clasei)

| BLG a răspuns:

Eu zic sa nu risti sa scrii pe caietul de tezabig grin

mai bine scrii pe alt caiet si il ti in bankbig grin

cel putin eu asa copiez, dar ai grija sa fie caiet mic nu studentesc

| BadBoyCristy a răspuns:

Uite asa se copiaza. De cate ori n-am folosit metoda astahappy! Doar sa fii atenta sa folosesti hartie lucioasa! Succes, sa iei 10thumbs up!

| babykeykey a răspuns:

Daca ai cizme inalte... fa-ti poze la ce-ti trebuie si cand e profesorul in fata, scoate din cizme telefonul si uita-te la ce ai nevoie.De ce cizme? pentru. ca telefonul ramane unde il pui, nu este vizibil si daca te prinde cu telefonul nu cred ca are ce sa-ti zica.
Bafta!happy

| Shinen a răspuns:

Buna!
Pai, eu nu am o parere prea buna despre copiat, dar totusi este mai sigura partea cu copiutele. Oricum, cel mai bine ar fi sa inveti.

Succes la teza!

Pa-pa!

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Scrie cu creionu pe bancatongueP creionu nu se vede din picioare... da scrii foarte subtire, de abia sa vezi u ceai scris

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Nu am ...nu am copiat niciodata... uite o metoda: INVATA!

| Viviannnnnna a răspuns:

Nu copia.pentru copiat se da 2.eu l-am parat pe colegul meu de banca devil si a primit 1hee heeinfricosator nu?

| byencutza95 a răspuns:

Pai faci copiute si le ti in caietul de teza, asta ca sa le poti scoate repede din caiet cand se termina teza, pentru ca daca scrii la mijlocul caietului poti atrage atentia atunci cand vei rupe foile, asa e mai simplu:faci fituicile, le bagi in caiet si cand s-a terminat teza le scoti fara sa te vada profesorul big grin

| Mist a răspuns:

De obicei eu copiez asa:
1.scriu in penar, si la lumina sau intuneric se vede( scrii cu aceeasi culoare ca penarul)
2. le scrii pe picior ( clasic big grin)
3. poze cu telefonul sau le scrii pe telefon la notite sau mesaje cum vrei
4. daca ai parul lung ai putea folosi un mp player sau ceva cu inregistrari
5.scrii in WORD definitiile le scoti pe o foita lunga dar subtire o impaturesti astfel incat cand deschizi o parte sa apara definitia( gasesti tu solutii)
5A i grija sa nu fi prins big grin si multa baftawinking