Crăciunul este festivalul luminii, întâlniri și bucurie, o oportunitate de a sărbători împreună, pentru a ruga oamenii sa fie mai buni. Sarbatoare crestina, Crăciunul este, de asemenea, sărbătoarea copilăriei, familia, celebrarea legăturilor dintre generații. Aceasta este festivalul care aduce oamenii împreună în pace și iubire.
Ceea ce-mi place cel mai mult la Craciun este decorarea bradului. Dimineata, eu si fratele meu luam din cutia decoratiunilor globuri, bile decorative, becuri. In cazul in care nu sunt de ajuns, fabricam altele manual sau cumparam altele. Inarmati cu foarfec, lipici, hartie, clopote, stele sau ingeri ne ornam copacul. A fost o descoperite minunata si plina de bucurie.
Când mă gândesc la Crăciunul din copilăria mea, îmi amintesc toată familia mea care se aduna în jurul mesei: verii mei, matusi, unchi, părinți, bunici... Am dansat, ne-am distrat, am cântat de Crăciun... Ce atmosferă! Dacă închid ochii, încă mai simt gustul delicios al mâncărurilor tradiționale și mirosul de castane care bunica mea le-a pregătit dintr-un catalog gustos.
Când eram mic Crăciunul a fost sarbatoarea mea preferata, deoarece am primit o mulțime de cadouri. Deși sarbatoream acest eveiment, preparam o listă lungă de cadouri și o trimiteam prin e-mail la Mosul de Crăciun. În seara zilei de 24 decembrie mi-am pus sosetele mele pe șemineu și de îndată ce m-am trezit, m-am uitat înăuntru si sub copac. Am deschis pachetul cu mare satisfacție.
Sper ca nu am gresit nimic, dar cred ca nu e perfecta .
Succes!