| RoxYuuKikyo a întrebat:

Sall, TPU! Ce carti mi-ati recomanda stiind ca sunt fana creaturilor mitologice? Exp: vampiri, varcolaci (am citit seria "Amurg" de Stephanie Meyer) Scz categoria

Răspuns Câştigător
| NoMusicNoLife a răspuns:

Cu vampiri: Academia Vampirilor, Casa Noptii, Dark Swan Series, The Vampire Diaries [ sunt si carti ], Vampirii din Morganville, Vampirii Sudului, Vampirul Lestat, Interviu cu un vampir etc.

Citeste si Jocurile Foamei. nu sunt cu vampiri da o sa-ti placa foarte mult:X:X

11 răspunsuri:
| fuckThisLife a răspuns:

Ursoaica ucigasa de anthony king e super

| FunKyPunKyGirl a răspuns:

Eu mi-am luat o carte care se numea exact asa "Creaturi mitologice" de la biblioteca V.A Urechia.era mai mare cartea si aurie iar pe coperta are un unicorn.are o gramada de creaturi. funda?

| FunKyPunKyGirl a răspuns:

De fapt este portocaliu-rosu-auriu ca m-am uitat pe net http://www.3wmagazin.ro/cumpara/creaturi-mitologice-773068

| irinuca a răspuns:

Anne Rice toate cărţile din seria Cronicile Vampirilor. Sau cărţile lui Stephen King, The Shinning e excelentă!

| Icsie a răspuns:

Moartea la Dallas de Charlaine Harris
Crucea lui Morrigan, Valea tacerii, Dansul zeilor de Nora Roberts
Dracula, mortul viu de Dacre Stoker si Ian Holt
Morti pana la apus Harris Charlaine
Salem's lot de Stephen King
Dracula de Matei Cazacu
Vampirul Lestat, Povestea hotului de trupuri, Interviu cu un vampir, Vampirul Armand, Diavolul Memnoch, Timpul ingerilor,
Despre dragoste si rautate de Anne Rice
Academia vampirilor de Richelle Mead
Pretul sangelui, Urma sangelui de Tanya Huff
Casa de sticla, Banchetul nebunilor de Rachel Caine
Sange albastru, Bal mascat de Melissa de la Cruz
Orasul oaselor de Cassandra Clare
^^

| Sonofawitch a răspuns:

Citeste harry potter sunt superwinking

| Miriammmmm a răspuns:

Familia Puhoi de Colin Thompsonhappy
eu zic ca e destul de buna la nevoiebig grin

| Darkrosse a răspuns:

Vampirii din morganville de rachel caine...e foarte tare si ca actiune si ca limbajwinking si ai mai putea sa sa citesti de Harris Charlaine - Moarta pentru toti ...desi asta nu stiu cat de buna e ca n-am citit-o inktongue mi-a recomandat-o si mie cineva

| Andreea6031 a răspuns:

The Vampire Diaries, de L. J. Smith. Sunt pana in prezent 7 carti si sunt de asemenea cu vampiri si varcolaci, totul fiind transpus in zilele noastre. Dupa aceste carti este inspirat si serialul cu acelasi nume.

| rocsu a răspuns:

Casa noptii
e foarte interesant cartea
o adorhee hee

| RoxYuuKikyo explică:

Acum,haideti sa va spun de ce l-am ales pe NoMuzicNoLife. Pentru ca un titlu dintre tot ce mi-a enumerat ca si carti mi-a atras atentia :ACADEMIA VAMPIRILOR. Ms mult de tot la toti.