anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Deci daca am avut media 9.50 si la premiere am fost a saptea din 16 copii pot sa spun ca invat cat de cat bine, sau nu?

Răspuns Câştigător
| OoBunnyoO a răspuns:

E o medie foarte buna, atata timp cat ai peste 9 mereu este foarte bine. Nu te stresa daca este 9.50 sau 9.90. Crede-ma in afara de a intra la un liceu bun mediile astea nu te vor ajuta cu nimic. Si toate liceele la care intri cu media peste 9 sunt bune.

10 răspunsuri:
| BiuL a răspuns:

Esti la mijlocul clasei, deci invati asa si asa, totusi media aia e destul de mare, esti ok.

| NeymarJr11 a răspuns:

Clar, eu am avut media 6, 20 laughing) am fost antepenultimu din clasa,

Pe ce clasa esti big grin?

| Cosmin86 a răspuns (pentru NeymarJr11):

Se vede, de la ce prostii ai spus despre sport si proteine

banuiam ca esti un incult care nu a citit o carte in viata lui

| NeymarJr11 a răspuns (pentru Cosmin86):

Nu te trece capu sa treci strada, cu fata asta vrei sa prinzi toamna?

| maddy673 a răspuns:

Pai nu e cea mai buna medie, dar...se poate mai bine pentru clasa a 5-a..mult mai bine laughing
P.S. Niciodata nu incepi propozitiile cu "deci"...

| EMike a răspuns:

Esti in clasa a? Daca esti la liceu, 9.50 e o medie bunicica. Daca esti in 5-8 ...Nu e tocmai ok. Se poate mult mai bine.

| Titanos a răspuns (pentru EMike):

Si cat vrei sa ia? 10 in cap, tie ce medie ti-a iesit?
P.S Mie 9.88 clasa a 7-a

| mariutza21 a răspuns:

E bine, dar cred ca se putea si mai bine, tinand cont ca esti in clasa a 5-a! Mult noroc anul viitor, dar nu iti face probleme, e foarte bine si atat! Eu invat pana ma satur si anul asta am avut doar 9, 70 media generala happy( trec in clasa a 8-a )

| Lyy a răspuns:

P.S. sunt in clasa a5a

| Anon96 a răspuns:

E bine, inveti bine ...depinde de scoala... daca esti si clasa selectata (la liceu) e si mai bine