| Bendes a întrebat:

Sall TPU, eu mai mereu cand stau pe mess ori pe invisible ori pe busy indiferent sunt floadat de massuri de genu Ce crezi despre mine? 1. Te plac! 2. Te vreau! 3. Te iubesc! 4. Sunt nebun(a) dupa tine! 5. Imi esti indiferent(a)! 6. Vreau sa rup patul cu tine! 7. Te urasc! 8. Sa mor de nu te phut in gat daca mai trimiti mesaje de ***!…astept raspuns! sau buna! daca iubestywinkingsi vrei ca sa stay cu cineva pe care il iubesty si iti place de el nu il baga in seama daca el nu vrea pentru ca peste cateva zile va veni el la tine sa te roage sa fii cu el …. si u aunci poate ca nu o sa mai vrei …………daca vrei sa iti dau sfaturi ma gasesty pe jee_alexa mai ales daca eu am mai multe persoane care au in lista un DOB*TOC/DOBI*TO*CA din asta ei trimit intre ei acest mesaj si s eface pansa de poianjen. Voi ce ziceti? Vi se intampla la fel? Ce credeti ca merita aceste persoane care le trimit?

Răspuns Câştigător
| Aryadna a răspuns:

Buna, te inteleg perfect. Mereu cand intru toti din lista in trimit asemenea chesti...Am aflat de la un coleg ca este un virus desi nu prea cred sad, daca ar fi virus as trimite si eu mai departe.Eu cred ca cei care trimit, se plictisesc asa ca isi omoara timpul cu mesaje, uneori mai scriu despre copii care au incheiat ceva cu yahoo si daca trimiti asta persoana respectiva(bolnava) primeste 1 leu la fiecare trimitere. Sunt multe feluri de ciudateni sa te sperie! Eu pur si simplu nu le trimit, mai departe mi se parre o porcarie! Halloween fericit!

5 răspunsuri:
| CosmiiX a răspuns:

Bataielaughing

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

In primul rand corecteaza'ti scrisul.Nu am inteles mai nimic.
Si DA, si eu primesc multe mesaje de genul asta. Pur si simplu le ignor, sau ma iau de persoana respectiva si o bat la cap pana ma pune intr'un grup separat ca sa nu'mi mai trimita si mie prostiile alea.

| Libelle a răspuns:

La primul trebuia sa raspunzi 8laughing
sa le pice netu.definitiv.

| Beatrice a răspuns:

Eu cred ca merita ignore happy
Eu nu le bag in seama thinking

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

1 la mana tastatuar mea e vraza de aia scriu in haul asta