| Niklauss a întrebat:

Scuze de categorie dar pentru mine e o informatie utilitara. am nevoie de ajutor. la latina ne-a pus sa scriem despre ce zei vrem noi si eu am ales sa scriu despre Hades zeul infernului si intrebarea mea e daca Hades era Titan ca nu sunt sigur. Primul raspuns primeste

Răspuns Câştigător
| Eric1609 a răspuns:

Inseamna ca nu vroiau sa l pronunte probabil de frica sau din cauza ca era interzis sa l pronunti>FUNDA PLZ!

5 răspunsuri:
| thealchemist a răspuns:

Nu

| Niklauss explică:

Deci nu era unul dintre titani multumesc thealchemist (cred ca te uiti la FullMetalAlchimist) am dat deja funda asa ca iti dau vot

| Nikolas1 a răspuns:

Da era, din cate tin bine eu minte, am citit Legendele Olimpului(vol. 1, 2), uite aici:http://ro.wikipedia.org/wiki/Hades,funda?

| Niklauss explică (pentru Nikolas1):

Daca mai imi raspunzi la ceva iit dau funda : pe wiki in timp ce scriam la op propozitie scria asa :Numele de Hades era evitat de cei vechi, care se fereau să-l pronunțe. Cum adica era evitat de cei vechi?

| Nikolas1 a răspuns (pentru Niklauss):

Adica evitau sa ii pronunte numele deoarece el era un zeu puternic, aspru si rau si pentru ca se temeau de el plus ca era unul dintre cei 3 zei supremi(Zeus, Hades, Poseidon).