Buna!
E posibil sa fie si din cauza acestei perioade. Sa devii mult mai aerian, sa nu stii cum sa-ti gesticulezi timpul etc. Poate esti obosit, daca n-ai dormit suficient. Eu zic sa iei un plus de vitamine, pentru ca la tine imi pare mai degraba o problema de concentrare. Incearca sa-ti faci un program, si nu te ocupa de alte activitati pana nu-ti termini temele si nu-ti inveti la toate materiile.
Succes!
Îti lipsește interesul pentru școală, iar notele mici te demoralizează. O notă mare te-ar face să prinzi din nou curaj și să-ti dea un impuls sa lupți.
Temele trebuie să ți le rezolvi singur, nu să le aștepti moca de la colegi.
Doar ambiția te va ajuta să depășești dificultatea prin care treci. Mă refer la ambiția de a învăța!
Bună! Te rog să citești și să aplici acest mic ghid, în șase părți. Îți va folosi foarte mult! http://www.lecturirecenzate.ro/2012/08/03/teste-examene-1-motivatia/
Fa-ti temele in fiecare zi si invata sa-ti refaci notele.Numai continua asa daca nu vrei sa ramai corigent
Vreau sa mai adaug ceva la intrebare. NU AM MAI FACUT GERMANA IN VIATA MEA si de aceea mi-e greu sa recuperez.