| Anonim445zzz a întrebat:

sunt in clasa a 8 si sunt in semestrul I acum l-am terminat la matematica cu 4 in teza dar media la mate de 7 imi puteti spune ceva reguli sau sa-mi dati un site sau sa-mi explicati cum se invata mai usor aceasta materie. Funda la raspunsul cel mai bun

Răspuns Câştigător
| Lariii99 a răspuns:

Heii.
Eu zic sa inveti teoria/teoreme/formule si dupa sa incerci sa aplici in exercitii.
Daca nu le intelegi sau nu iti ies, poti sa te duci sa o intrebi pe profa ta de mate cum se rezolva corect in vreo pauza.
Daca totusi e rea profa sau altceva, eu zic sa iei meditatii cam o ora/2 ore pe saptamana ca s-ar putea sa intelegi mai bine.
Sper ca te-am ajutat!
Bafta iti doresc happy
Bye si poate o fundita? puppy dog eyes

3 răspunsuri:
| MeConstantine a răspuns:

Daca esti din Bucuresti te pot medita la matematica. Daca doresti contacteaza-ma. Nu exista sa inveti usor ci mai degraba sa ai predilectiewinking adica inclinatie catre matematica

| Viorel_Andrei_1980 a răspuns:

Deci dezchizi caietul si citesti, rezolvi exercitiile care nu le intelegi(incerci pana iese)esti atent la ore Daca vrei faci si pregatire(nu e necesar) iti faci tema in fiecare ora la fiecare lectie noua iesi la tabla(intelegi mai bine) sper ca ti-am fost de ajutor

| Birau_Andrrea_1970 a răspuns:

Pai eu invat usor la matematica deoarece este materia mea preferata. Asa ca daca vrei sa inveti mai usor la o materie trebuie sa iti placa.