Subscriu la ce a zis smileee, cu o precizare: dintr-a unsprezecea pe langa biologie, fizica si chimie, scapi si de latina. Vei face in schimb Sociologie ( 2 ore pe saptamana ), iar intr-a doisprezecea Studii sociale ( o ora pe saptamana ). Nu faci Stiinte la SS, referitor la ce a zis cineva mai sus, asta se intampla doar la Filologie. In schimb faci mate tot liceul ( chestiuni simple ).
O materie de baza este si filosofia ( faci 3 ore pe saptamana intr-a 12-a ). Caiete? Pai de romana, in special ( eu ti-as recomanda A4 ), iar de mate vei avea nevoie de maxim 4 ( pentru mate, chimie, fizica si info ). Apropo de info, faci doua ore pe saptamana intr-a noua si a zecea, iar din a unsprezecea o ora/saptamana, dar o poti alege optional ( ceea ce iti si recomand ). In rest, multa bafta si iti garantez ca ai facut o alegere buna.
La acest profil se face multa istorie si romana. Vei face limbi straine: engleza si franceza, matematica cate 2 ore pe saptamana din clasa a9a pana in clasa a12a. Limba latina primii 2 ani, materiile de baza: logica, psihologia,limbile straine, romana, istoria si economie.
Iar bacul : la romana, engleza(sau ce limba straina o sa faci intensiv), istorie sau geografie si la alegere: logica, psihologie, economie sau filozofie.
Tezele: Logica,romana, engleza(sau ce limba straina o sa faci intensiv), istorie sau geografie si la alegere: logica, psihologie, economie sau filozofie. a IX-a),Psihologie(clasa a X-a),Economie(clasa a XI-a), Filosofie(clasa a XII-a)
Din clasa a XI-a nu o sa mai faci biologie, fizica si chimie.
Sper ca ti-am fost de ajutor.
Multa bafta la scoala!
Buna, dupa cate stiu eu stiintele sociale sunt exact ca filologia
Acolo v-or fii mai exigenti pe limba romana, engleza sau franceza(depinde care e prima limba), latina si geografie sau istorie:d...cam atat