| ExXify50 a întrebat:

Sall, voi ce parere aveti despre emo? adica daca ii suportati sau va enerveaza? eu unu nu am nimic cu ei, funda celui mai bun raspuns big grin

Răspuns Câştigător
| SimoDR a răspuns:

Emo este o cultura, un curent. Adeptii emo sunt niste tineri care "se cauta", care cred ca in acest gen si-au gasit radacinile. Deci, de ce sa ii judecam? Asa cum unii dintre noi prefera tinuta casual, tot asa si ei au dreptul sa se imbrace in negru, sa isi vopseasca unghiile sau mai stiu eu ce minuni le-ar trece prin cap!
Nu trebuie sa fim deloc prefacuti, hai sa recunoastem ca da, ii suportam, dar asa ne suportam si vecinii care spala rufe noaptea si isi muta mobila la 5 dimineata, da, unii sunt enervanti, dar asta se poate spune si despre mine sau despre cei ce vor mai raspunde. Nimeni nu e perfect. Unii dintre ei sunt simpatici, au destule in cap, pot sustine un dialog si au argumente. Nu toti sunt taiati cu lama, pentru ca "emo" nu inseamna mutilare. Nu toti doresc pacea divina si vesnica, deci, trebuie sa realizam ca lumea e si a lor.

3 răspunsuri:
| hunterpainting a răspuns:

Ii suport

| kityshiatat a răspuns:

Emo are my friends
Ei macar au curaju sa spuna ce simt si nu se se ascunda ca cocalarii

| MaLiNa9710 a răspuns:

Mie una nu imi placee...mai mult decat atat, am o vecina care isi taie venele isi face unghiile negre si se imbraca ciudatstraight face De enervat nu ma enerveaza dar nu prea suport...straight face