anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Sallutare! Cine ma poate ajuta primeste funda; Deci la scoala ne-a dat profa de facut exercitiul asta :"utilizand netul identifiocati 3 site-uri care comercializeaza produse online precizati tipurile produselor spre vanzare si condiitile necesare pentru a putea intra in posesia lor "?sad Eu nici macar nu stiu cum fa il fac? Cine imi zice cum sa il fac funda ( dar vreau si cele 3 site-uri ) love struck funda >= Vreau raspuns URGENT...

2 răspunsuri:
| ivy a răspuns:

Deci ai www.originals.ro / www.mini-prix.ro / www.bon-prix.ro = site-uri de imbracaminte conditiile necesare sunt doar de a-ti trimite informatiile bazei lor de date (adresa, nr. telefon, etc.); ei vin iti livreaza marfa iar tu le predai suma de bani ceruta!:D bafta!

| ionukutza a răspuns:

Pai poti sa spui despre avon este un siyte online sau otto care este un sait de haine http://www.otto.ro/? et_cid=2&et_lid=2&gclid=CLCy59b5uKwCFQ10mAodKSQVDQ si altele nu stiu un sait dei nbracaminte si cum se comercializeaza simplu pui comanda si maxim 2, 3 csapt ati vine colet cu haian respectiva ati da pachetu tu dai bay... sper ca ti-am fost de folos.