anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Ajutor! Am scris luni la examen si astazi cu un Pilot Frixion (pix cu guma - cerneala termosensibila) si acum mai multi copii mi-au sspus ca dispare cerneala in timp, si mi-e frica sa nu apara foaia la corectorul de la examen goala crying. Mai am colegi de au facut asa... Si ei sunt tare agitati crying Astpet raspunsuri... Nu vreau ca munca mea de tot anul sa se duca pe apa sambetei din cauza unui pix (am mai dat si o poala de bani pe el special pentru examen) crying

Răspuns Câştigător
| SimpleIsCool a răspuns:

Salut.
Stai calm, ca nu se va intampla nimic.
Pixul este foarte calitativ si nu vor fi probleme.Lumea vorbeste ca no, ce sa si faca?
Trebuie sa te relaxezi, e vacanta, examenul va fi ok.
O viata frumoasa sa ai.
Peace!

5 răspunsuri:
| ovedetaanonima a răspuns:

Stai linistit! Nu e adevarat ..am caiete scrise cu pixul ala de acu, a 2 ani....calm

| AntonyaCeaCurioasa a răspuns:

Nu este nici o problema. Eu sincera sa fiu am avut un astfel de specimen la examen. A scris cu un stilou a carui cerneala s-a evaporat, dar coectorul a spus clar ca se va recurge la orice ca elevul respectiv sa fie evaluat. Si pana la urma elevul respectiv a luat 9.50 la romana si 10 la matematica. Plus ca pixurile Pilot Frixion nu se evapora. Tot cu acelasi pix am scris si eu la examen happy

| xSequel a răspuns:

happy depinde de vreme. Am avut cazuri in scoala, in 2013, in care copii au scris la evaluare cu pix Frixion si din cauza caldurii s-a sters pasta. Repet, depinde de vreme si unde le va tine cel care corecteaza; pasta asta se sterge la temperaturi mari.

| ea2000 a răspuns:

Ti s-a sters, cum a fost? Mi-am luat si eu Pilot Frixion pentru examen...

| Ionita_Mihaela_Si_1974 a răspuns:

Dupa cum ai spus e cerneala termosensibila - dispare la 60 grade C si reapare la -10 grade Car fi bine totusi sa nu stergi ca o sa apara si stersaturile. sunt curios ti-a mers?