| AlexCOOL60 a întrebat:

Salut.Am 2 cuvinte care tot le aud dar nu stiu ce inseama.
1. enjoy
2.rupee
Dau funda la cel care imi spune ce inseamna cele 2 cuvinte.

Răspuns Câştigător
| Arikumo a răspuns:

Rupee este moneda folosita in India, Pakistan, Sri Lanka, Nepal, Mauritius, Seychelles, Maldives, Indonesia. De asemenea, moneda rupee a fost folosita si in jocurile cu Legend of Zelda ca moneda. Iar "enjoy" este un verb, reprezinta bucuria fata de ceva, a te bucura de ceva (I enjoy life = Eu ma bucur de viata).

8 răspunsuri:
| wintage a răspuns:

Enjoy inseamna a te bucura de ceva sau a te distra
Rupee chiar nu stiu la ce te referi.

| camy417 a răspuns:

Enjoy-distractie, bucurie iar rupee eu stiu ca e nu stiu ce moneda dar nu stiu daca la asta se refera si cuvantul tau

| Stefania96dfg a răspuns:

1.enjoy =distractie, bucurie, veselie
2.rupee= o moneda care se foloseste, sau folosea, nu stiu, in Nepal, India, Indonezia, etc

| mixxjim a răspuns:

Enjoy este o urare, ar fi echivalentul a "sa-ti priiasca!" "sa te bucuri de...". enjoy se spune si pe post de "pofta buna", si cand te duci la un spectacol sau intr-o excursie, este o expresie de politete cand iti spune cineva ca o sa faca ceva si-i spui si tu politicos o urare neutra.

pentru al doilea cuvant cred ca e mai degraba la "yupee" si inseamna uraaa! cand te bucuri de ceva si strigi uraaa, ma lasa la film sau uraaa, am luat 10!

| BlackDarkAngel a răspuns:

Enjoy inseamna distractie
Rupee nu stiu, la indieni inseamna bani.

| dydysweet a răspuns:

Enjoy=a-i palcea, a se bucura, si rupee poate se refera la bani, cum e in india ca asa sunt banii la ei sper ca te-am ajutat

| AlexCOOL60 explică:

Tot ce stiu de rupee este ca este pe engleza.

| RobertDanutzzzz a răspuns:

Enjoy=se bucura, savura, avea, distra, gusta, a-i placea; Rupee =rupie fundita? big grin