| Cosmin89321 a întrebat:

Salut, am 35 de ore pe saptamana in clasa a noua cu ora de 45 minute. Sunt la mate info intensiv informatica, clasa de anul trecut avea 31 sau 32 de ore. Restul claselor au maxim 31 de ore si juma din clasa nu mai are nici un chef de viata pentru ca stam 7 ore pe calculator de la 8 pana la 15 toata saptamana. Va rog, aratati-mi unde este un document oficial despre orare 2020, nu cred ca e permis asa un abuz.
Plus ca avem aproape maximul de teme, doar la mate avem doua ore intr-o zi si la informatica avem de doua ori 3 ore. Inainte aveam la engleza, romana si fizica doua ore intr-o zi, aveam mai putine teme. Colegii se trezesc la 5 dimineata ca sa isi faca temele uneori. Va rog ajutor, e urata situatia, profesorii nu par sa faca nimic in privinta asta, doar unii mai amana testele din cand in cand.

4 răspunsuri:
| Catrice a răspuns:

Liceul nu-i de tine, mergi la profesionala laughing
Auzi la el, chin la 45 minute/ora...pai alții de fac 50 minute de ce nu se plâng?
Profesorii respecta programa data de minister btwhee hee

| BaiatFinut22 a răspuns:

Salut! Parerea mea sincera este sa nu te plângi deoarece acesta este programul optionalului ( info intensiv ) de pe profilul tau. Tu fiind clasa a 9a inca nu esti obisnuit cu un asemenea numar de ore. Ca sa iti dau un exemplu, clasa din generatia mea de info intensiv termina uneori si pe la ora 15, facand astfel 7 ore, din care 3 sau 4 fiind de informatica zilnic. Asa este si a fost peste tot, pe acest optional mereu au fost cateva ore in plus. Daca nu ai de a face cu informatica pe viitor ( la bac, admitere sau facultate ), iti recomand sa te muti la alta clasa de mate info.

| G777 a răspuns:

Eu am 29 ore a cate 40 min nu fac desen si muzica, nu stiu cum ai tu 35 de ore pe saptamana in clasa a 9 a.La partea cu informatica nu ai de ce sa te plangi, asta e profilul.Si eu fac 6 ore de informatica intr o zi tot mate info intensiv, ce e drept eu sunt clasa a 11 a.

| Cosmin89321 explică:

Bai,mie imi place informatica, mai ales ca e stransa in orar, daca ar fi dupa mine as da intr-o zi doar informatica 7 ore.Problema cu asezarea orelor in orar e ca nu mai sunt deloc stranse, adica avem mai multe teme.Inainte aveam 2 ore de fizzica intr-o zi, doua de romana, engleza.Acum toate astea sunt imprastiate si am maximul de teme posibil. Ziceam treaba cu informatica ca un lucru pozitiv.Si 45 de minute e nasol relativ, ca un liceu are 30 de minute