"Mai exact, anul scolar va debuta luni, 13 septembrie 2010, iar cursurile se vor încheia marti, 21 decembrie 2010." (http://www.monitoruldevaslui.ro/......2011.html)
Nu, poate la scoala la care inveti tu ( daca ai primit o instintare), dar nu prea cred ca se poate asa ceva.
Probabil ai auzit de la TV chestii de genul asta, sunt doar niste idei pe care probabil n-o sa le puna in aplicare.
Eu personal n-am auzit de aceasta stire.
Nu, scoala va incepe pe 15 sau in cel mai raw caz pe 15, asa ca n`ai dc sa-ti faci griji
Nu prea cred mai ales ca lea scazut salariile la profesori poate mai tarziu dar in nici un caz mai devreme asa ca stai linistita.
Nu este adevarat.Scoala va incepe pe 13 august pentru ca este luni, iar 15 este in cursul saptamani asa ca nu se poate.
Nu se incepe scoala nici pe 1 septembrie nici pe 13 ci pe 15 septembrie cauta si u pe google sa vazi ca asa scrie bye
False.Nui adevarat scoala o incepem pe 14 Septembrie sau pe 15 nici o data pe 1 (funda? )
Pe 1 septembrie e ziua mea...nu ii permit sa inceapa atunci) ca doar trebuie sa fac party... nu nu incepe pe 1
IngerasIngeras2013 întreabă:
Adi1987 întreabă: