Nu te poti transfera in semestru I, poti doar la inceputul clasei a10a (sfârșitul lunii august - începutul lunii septembrie) te duci dupa ce se termina sem 1 sa te interesezi si o sa iti zica ei ce trebuie sa stii.
Succes!
Eu am auzit ca se poate, trebuie sa am media mai mare decat ultimul premiant din acea clasa
Elevii din clasa a IX-a se pot transfera numai după primul semestru, dacă media lor de înscriere la liceu este cel puțin egală cu media ultimului intrat la specializarea la care solicită transferul. Deci daca tu ai luat nu stiu 8 la examen trebuie fie unul care a luat mai putin decat tine le examen si e in clasa respectiva
Ce probe va trebui sa dau?
Daca te referi la diferente o sa dai din materiile pe care nu le-ai studiat la vechiul liceul adica la care esti acum si de la care vrei sa pleci
Pai fac cam toate, bio, fizica, chimie, mate, numai info nu fac, dar fac fizica si chimie de 2 ori si mate de 3 ori
Diferente dai la ce nu ai facut deloc gen 0 ore adica nu le ai in orar
Doar informatica nu fac, cum dau la informatica?
Prima data mergi la secretariat si o sa iti spuna ei iar dupa ce te transferi o sa iti spuna profesorul ce o sa faci poate iti da un test ori ceva proba practica
Nu poti sa te muti din primul semestru, am intrebat si la liceul unde voiam sa ma mut si la inspectorat
Cum te-ai mutat?
CordovanRaul întreabă: