| Tomikplayfire11 a întrebat:

Am dat examenul de capacitate si mi-a iesit media 8.35, insa la liceul la care doresc sa fiu este unul de mate info cu intesiv engleza este 8.7, am intrat din pacate la un profil de comert si vreau sa ma transfer cat mai curand, stiu ca pot sa ma transfer in semestrul I dar nu stiu cum, cum depun cererile, unde si ce trebuie sa fac? Multumesc!

14 răspunsuri:
| iMihai98 a răspuns:

Nu te poti transfera in semestru I, poti doar la inceputul clasei a10a (sfârșitul lunii august - începutul lunii septembrie) te duci dupa ce se termina sem 1 sa te interesezi si o sa iti zica ei ce trebuie sa stii.

Succes!

| Tomikplayfire11 explică (pentru iMihai98):

Eu am auzit ca se poate, trebuie sa am media mai mare decat ultimul premiant din acea clasa

| Legos a răspuns (pentru Tomikplayfire11):

Elevii din clasa a IX-a se pot transfera numai după primul semestru, dacă media lor de înscriere la liceu este cel puțin egală cu media ultimului intrat la specializarea la care solicită transferul. Deci daca tu ai luat nu stiu 8 la examen trebuie fie unul care a luat mai putin decat tine le examen si e in clasa respectiva

| Tomikplayfire11 explică (pentru Legos):

Ce probe va trebui sa dau?

Daca te referi la diferente o sa dai din materiile pe care nu le-ai studiat la vechiul liceul adica la care esti acum si de la care vrei sa pleci

Pai fac cam toate, bio, fizica, chimie, mate, numai info nu fac, dar fac fizica si chimie de 2 ori si mate de 3 ori

Diferente dai la ce nu ai facut deloc gen 0 ore adica nu le ai in orar

Doar informatica nu fac, cum dau la informatica?

Prima data mergi la secretariat si o sa iti spuna ei iar dupa ce te transferi o sa iti spuna profesorul ce o sa faci poate iti da un test ori ceva proba practica

| iMihai98 a răspuns (pentru Legos):

Nu poti sa te muti din primul semestru, am intrebat si la liceul unde voiam sa ma mut si la inspectorat.

| iMihai98 a răspuns (pentru Tomikplayfire11):

Nu poti sa te muti din primul semestru, am intrebat si la liceul unde voiam sa ma mut si la inspectorat

| Legos a răspuns (pentru iMihai98):

Si eu cum m-am mutat atunci?

Cum te-ai mutat?

| iMihai98 a răspuns (pentru iMihai98):

Poate tu te ai mutat anul trecut acu 2 ani etc, dar de anul asta trebuie sa faci toata clasa ca sa te poti transfera