| Tchulix a întrebat:

Salut, am dat ieri BAC-ul la mate si am facut o taietura crezand ca sunt pe ciorna. Dupa aceea, i-am cerut supraveghetoarei o alta foaie si cand a vazut greseala a venit cu un pic de sters (eu scriind cu stilou) si a sters o parte din taietura sa arate ca o singura linie, adica sa fie ok. Pot fi dat afara pentru asta? La urma urmei, de asta erau camere pe noi si se vede ca eu i-am atras atentia si cerut alta foaie.

Răspuns Câştigător
| Adry05 a răspuns:

Sare in ochi stersatura? Daca nu, nu-ti face probleme.

| Tchulix explică (pentru Adry05):

Dupa ce a sters cu picul a aratat ca oricare alta greseala taiata cu o linie, doar ca ideea in sine de sters cu picul nu e prea admisa la examen si asta ma sperie. In fine, cred ca cele doua supraveghetoare ar trebui trase la raspuns in caz ca nu e in regula din moment ce atunci cand am predat lucrarea si au trasat acele "Z"-uri pe partile nescrise practic ele au socotit lucrarea ca valabila deci eu nu aveam ce sa fac. Dar mersi de raspuns, m-am calmat putin si sper sa ma pot concentra bine la proba de maine!

| Adry05 a răspuns (pentru Tchulix):

A, nu, doamne, cat timp nu sare in ochi o stersatura n-au de unde sa stie si nu stau si alea cu lupa sa se uite. Clar n-ai nicio problema, poti fi 100% linistit.

2 răspunsuri: