| S1mplu a întrebat:

Salut, am de facut un atestat pana in mai pentru scoala si habar nu am cum sa incep, nici macar nu stiu cum arata un atestat, m-ati putea ajuta sa vad cum arata unul? ca eu nu am mai vazut pana acum, sincer nu stiam ca trebuie sa dau alt test inainte de bac.Atestatu meu o sa-l fac in microsoft word dupa care o sa-l scot la imprimanta, minim 25 de pagini A4, pe mine ma intereseaza cum ar arata inceputu foilor si capitolele si sfarsitul.

1 răspuns:
| Monicaツ a răspuns:

Buna! Dupa ce il scoti la imprimanta, o sa trebuiasca sa-i pui la inceput si la sfarsit o folie din plastic cu arc din plastic (acest arc o sa-ti tina toate foile), gasesti la librarie, (eu asa am facut). Prima pagina o sa contina: sus o sa scrii ministerul educatiei, etc... apoi numele liceului, mai jos in stanga o sa scrii numele tau iar in dreapta numele profesorului care te-a ajutat iar mai jos in centru anul scolar. Pe urmatoarea pagina o sa scrii tema atestatului, iar ultima pagina o sa contina bibliografia. Atestatul meu asa a aratat, asa au zis profesorii, si stai linistit/a ca nu e mare durere de cap, chiar e cea mai mica problema la care ar trebui sa te gandesti. Succes, si succes si la examen.