| Leonard02 a întrebat:

Salut, am făcut ora de mate iar după la finalul orei doamna ne-a spus să rămânem în clasa deoarece în loc de TIC am făcut mate, TIC-ul tot cu ea făceam! Are voie sa schimbe orarul mai exact orele? Pot face reclamație?

Răspuns Câştigător
| mi25 a răspuns:

Asta este important pentru tine? In loc sa pui mana sa inveti, te deranjeaza ca s-au inversat orele? Da un profesor este stapan pe orele lui si nu-i dicteaza un elev cum si cand sa le faca.
Doamne! unde am ajuns! Sa ne conduca scoala niste elevi analfabeti - vezi cum ai scris "tot cu ia facem" in loc de "tot cu ea facem".
Nu te opreste nimeni sa faci reclamatie, dar ce o sa castigi? Profsoara nu o sa pateasca nimic, dar o sa te aiba in vedere.

| Leonard02 explică (pentru mi25):

Te înțeleg dar nu prea am eu chef sa fac 3 ore de mate că în acea zi aveam și opționalul de mate.

| mi25 a răspuns (pentru Leonard02):

Daca e asa, profesoara - din punct de vedere metodologic, a gresit. Normele metodologice ale invatamantului recomanda ca pentru aceiasi materie sa fie alocate 1-2 ore.
Cat priveste reclamatia... nu cred ca o sa ai succes, dar... nu se stie.

| Gorky a răspuns (pentru mi25):

XDD. Daca profa lui a facut acest gest înseamnă ca ea chiar se interesează de acei elevi. Oricum se vede ca nu prea ii place cartea

| mi25 a răspuns (pentru Gorky):

Sunt de acord cu asta, dar 3 ore una dupa alta de matematica e prea mult. Creierul are si el limitele lui de asimilare si de a ramane activ.

8 răspunsuri:
suntserios
| suntserios a răspuns:

Eu zic sa o dai pe mana politiei. Sa faca 3 ani de puscarie ca te a pus sa faci 2 adunari in plus.

Daca ati pune unii macar 10% energie in a invata decat a va lega de nimicuri din astea... moama cum ar fi

sadrian46
| sadrian46 a răspuns:

1.Da. 2. Poți, dar faci degeaba.

| ReddY25 a răspuns:

E totul legal aici

| EliLeli a răspuns:

Are voie sa le schimbe. Poti face si reclamatie dar cred ca mai rau iti faci prin actiunea asta.