| Vali215 a întrebat:

Am găsit cartea de veghe in lanul de secara în pdf și are 121 de pagini (26 de capitole). Credeți că este completă? Nu vreau să citesc ceva ce nu este complet. Pe elefant arată că are 280 de pagini.

Răspuns Câştigător
sadrian46
| sadrian46 a răspuns:

Da, am o memorie de mamut napocensis. Cu toate că nu eram adolescent, m-a marcat cartea mult de tot, îmi amintesc, acesta era finalul în cartea tipărită.

13 răspunsuri:
| Adry05 a răspuns:

Păi o pagină din aia de pe net cam face cât 2 pagini de carte normală, mai ales dacă e scrisu mai mic pe net și mai mare pe carte, deci e posibil să fie completă.

| antimulte a răspuns:

Numarul de pagini depinde de dimensiunea paginilor si fontul cu care e scris, cam astea sunt diferentele care apar intre edituri. Daca la Rao o carte are x pagini, la Nemira are alt numar, nu inseamna ca una din ele e incompleta.

| Vali215 explică (pentru antimulte):

Știu, dar mi se pare că e o diferenta cam mare. De la 280 la 121.

sadrian46
| sadrian46 a răspuns:

Nu este o carte prea voluminoasă tipărită pe hârtie.
Dacă îmi spui cum se termină, confirm.

| Vali215 explică (pentru sadrian46):

Capitolul 26
ASTA-I TOT, MAI MULT NU VĂ POVESTESC. AŞ PUTEA SĂ VĂ mai spun, de pildă, ce-am făcut după ce m-am întors acasă, cum m-am îmbolnăvit şi aşa mai departe ― sau la ce şcoală vor să mă dea la toamnă, după ce ies de aici, dar n-am nici un chef. Zău că n-am. Toate astea mi se par neinteresante. Multă lume, mai ales psihanalistul pe care-l au aici, mă tot întreabă dacă am de gînd să mă ţin de carte în septembrie, cînd mă întorc la şcoală. După părerea mea, asta-i o întrebare stupidă. Vreau să spun, de unde poţi să ştii dac-ai să faci un lucru pînă nu-l faci! Nu se poate. Eu cred c-am să mă ţin, dar de unde să ştiu? Pe cuvîntul meu că-i o întrebare stupidă. D. B. nu-i chiar atît de antipatic ca ceilalţi, dar tot îmi pune o groază de întrebări. A venit cu maşina să mă vadă sîmbătă. Era cu o englezoaică ― tipa de joacă în filmul nou pentru care scrie D. B. scenariul. Era tare afectată, dar arăta foarte bine. În orice caz, cînd tipa s-a dus la toaletă, care e la mama dracului, în cealaltă aripă a clădirii, D. B. m-a întrebat ce părere am de toată povestea pe care v-am spus-o. Nu ştiam ce naiba să răspund. Şi, de fapt, dacă vreţi să ştiţi, nici nu ştiu ce cred despre ea. Îmi pare rău c-am povestit-o la prea multă lume. Singurul lucru pe care-l ştiu e că, într-un fel, mi-e dor de toţi cei de care v-am pomenit. Chiar şi de Stradlater şi de Ackley. Am impresia că mi-e dor pînă şi de scîrba aia de Maurice. Curios! Nu trebuie să spui niciodată nimănui nimic. Cum spui, cum începe să ţi se facă dor de toţi. ----------------------------

| Vali215 explică (pentru sadrian46):

Credeam că aveti cartea și vă uitatî la final, nu credeam că o să-mi spuneti din memorie laughing). Multumesc!

| sadrian46 a răspuns (pentru Vali215):

Din memorie, la fel ca din carte. Sunt cărți sau reviste, sau romane, de exemplu Mizerabilii de Victor Hugo, pe care le-am citit poate, de zece ori. Le știu pe de rost. La fel, Catcher in the Rye. L-am citit și în engleză și în română.

| sadrian46 a răspuns (pentru sadrian46):

Și Christmass Holiday de William Somerset Maugham. Din el am învățat pagini întregi pe de rost în engleză și îmi imbogățesc vocabularul. Și muy stryc Odisseus în cehă ( Unchiul meu Ulisse) de
Jiri Marek pentru limba cehă.

| sadrian46 a răspuns (pentru Vali215):

Da, am o memorie de mamut napocensis. Cu toate că nu eram adolescent, m-a marcat cartea mult de tot, îmi amintesc, acesta era finalul în cartea tipărită.

| gabicoo a răspuns:

După numarul de capitole pare a fi completă!

| Paula2018 a răspuns:

25 de capitole are si cartea pe care am citit-o, deci e ok.

| Vali215 explică (pentru Paula2018):

Scrieti aici sfarșitul, vă rog. Să văd dacă se termină la fel

| Vali215 explică (pentru Paula2018):

Multumesc, Paula!

| Vali215 explică:

Și dacă vrea cineva cartea în format pdf, să-mi spună. O ofer tuturor care o doresc