| biank17 a întrebat:

Salut.Am intrat anul acesta la Garabet Ibraileanu Iasi profilul :mate-info intensiv.Multi ma sperie ca e greu la Garabet si ca e posibil sa nu fac fata...Cine e la Garabet Iasi la acelasi profil va rog sa-mi spuneti ce si cum e acolo.Multumesc:*

Răspuns Câştigător
| MMadalina a răspuns:

Heybig grin si eu tot la ibraileanu din iasi suntbig grin

poate imi dai id si vb

ps si eu sunt tot pe mate info:*:*:*

7 răspunsuri:
| MMadalina a răspuns:

Si eu trec in calsa a9a tot pe mate info intensiv info :*:* o sa fim colege:*

da-mi id-ul tau si poate ne cunoastem:*:*:*:*

| Iva a răspuns:

Poti intreba si pe www.admitereliceu.ro/forum, poate iti mai gasesti din viitorii colegi. Se vor face saptamana aceasta pe www.admitereliceu.ro si cate un profil personal pe care sa si-l poata completa fiecare pe site si niste "clase virtuale" cu elevii grupati pe licee si specializari, pentru a se gasi mai usor. Pana una alta exista deja forumul si sunt destui elevi pe acolo. Bafta!

| Lady a răspuns:

Si eu tot la mate`info la Garabet Ibraileanu sunt!`
big grin imi puteti da si mie id`urile voastre?batting eyelashes

:*

| biank17 explică:

Uite al meu e bya.bwbw15.Stiu ca o sa am o colega din dancu si eu acolo voi sta... Daca se simte sa lase un id...

| biank17 explică:

Vieru F. Adnana Mariuta- Tu esti nu?

| Daianaa a răspuns:

O sa fii boboacasmug intensiv ce? eu o sa fiu a 12-A la ibraileanusmug

| Condurache_Andreea_1998 a răspuns:

Buna ...anul acesta intru in clasa a9a si am decis sa ma inscriu la liceul garabet ibraileanu Iasi mate-info, am medie de orice liceu in Iasi, dar m-i s-a spus ca la garabet nu este asa de greu precum la national...lasa-ti un id va rog si vb pe mess :* pup mersi