Iti zic un secret: liceul e fix pielea fara facultate, deci nu trebuie sa te gandesti la ce meserii o sa fi bun dupa ce termini pentru ca raspunsul probabil e niciuna, treaba e sa faci la liceu un profil avantajos tie, adica sa faci ce iti place chiar daca trebuie sa te muti, la sfarsit trebuie sa iei bacul asta conteaza. Daca esti bun la romana muta-te la filo, la stiinte ale naturii se face si matematica, chimie, biologie, fizica destul de mult ceea ce nu cred ca o sa-ti placa, dar partea buna e ca o sa o iei la 0 la materiile astea in afara de mate unde trebuie sa stii macar lucurile de baza.
Buna si eu sunt la fel ca tine nu suport matematica si fizica. De ce te-ai dus acolo? nu iesi absolut nimic, daca vroiai meserie trebuia sa mergi la o profesionala unde sunt meseriile adevarate unde faci practica -_- nu la stiintele naturii
Pai hai sa vedem ce meserii poti avea dupa acest profil,poti merge la orice facultate in primul rand.
UMF; poti sa iesi medic,farmacist,asta e medicina umana. Poti merge si la Medicina Veterinara da nu e de viitor in tara asta.
Facultatea de drept; Procuror,judecator,magistrat,notar public,avocat,consilier juridic,executor judecatoresc, Grefier.
ASE
Facultatea de Jurnalism; jurnalist si cam atat banuiesc,sau se mai iese ceva de aici dar nu stiu ce.
Facultate de stiinte politica; dupa ce o termini intrii intr-un partid si vezi ce se face pe acolo, mai mult cu politica se ocupa.
Dar fa-te ceea ce vrei sa fi, eu sunt tot la stiinte ale naturii si vreau sa ma duc la medicina.
Nu te fa ceva, care mai apoi sa faci din scarba.
P.S. Cele mai puternice si folositoare facultati sunt cea de medicina, farmacie si de informatica. sper ca te-am ajutat.
Nu stiu ce sa iti spun dar cu siguranta meriti un loc de munca care sa iti creeze placere si nu doar avantaje materiale, uite aici un test pentru tine care o sa te ajute in orientarea ta profesionala : https://dausel.co/wCzZY
anonim_4396 întreabă:
Tanase_George__sdGZ întreabă: