| Daniels1998 a întrebat:

Salut, am luat ieri un 2 la matematica, imi iese media 4, 43, si vineri mai dau un test, imi trebuie minim nota 5, ma poate ajuta cineva sa imi spuna cum sa invat?

8 răspunsuri:
| Minks a răspuns:

Prin exercitiu, matematica se face cu repetitie. Nu trebuie sa tocesti.

| LoLo a răspuns:

Buna!
La matematica nu ai cum sa inveti, adica trebuie sa te gandesti logic, ce trebuie sa inveti, niste numere? nu! trebuie sa intelegi un exercitiuwinking. Uita-te de mai multe ori peste un exercitiu, pe urma fa tu singur altul si tot asa, dar de invatat nu prea ai cum pentru ca sunt doar niste numere, ele trebuiesc intelese logic nu mecanicwinking.
Bafta la test! si stai linistit ca o sa iti iese mediawinking

| IoanaBogdana a răspuns:

Incearca sa inveti putina teorie. dupa care fa mai multe exercitii in plus. prin exercitiu o sa reussesti sa inveti.

| stefanel98 a răspuns:

Nu trebuie sa tocesti foarte mult, trebuie sa inveti teorie si dupa sa faci exercitii. Daca reusesti poti sa iti faci o fisa de lucru cu cateva probleme si sa le faci contra timp in aproximativ 1ora!

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Ba esti asa prost/a de nu sti matematica?laughing)
matematica e cea mai usoara materie mai ales in a6
iti zic 100% da ce sa stii uh
eu in a6 eram prima la matematica

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Da
eu pot sa te ajut

| BlueBroom a răspuns:

Poi depinde ce materie ai de invatat.Presupun ca esti in clasa a 6a. Daca ai test la algebra este bine pentru ca poti sa inverci sa inveti. Daca ai la geometrie atunci e nasol. Dar daca chiar nu vrei sa te chinuiesti cu invatatul poti face singurul lucru care a ramas de facut...sa copiezi

| Daniels1998 explică:

Am luat 7 la test big grin