| XNICU a întrebat:

Salut, am
luat la Bac la romana 5.15, la mate 2.2, logica 5, 6, stiam ca la mate nu iau dar la celelalte nu ma asteptam, ca ma
gandeam sa rup toata vara cu matematica si sa dau iar, aveti vreo idee ce ar trebui sa fac ca sa iau bacu, si ce materie sa las la nota initiala? eu ma gandeam sa dau iar la
mate si logica

6 răspunsuri:
| LisaJulie a răspuns:

La matematica se poate doar cu pregatire dacă nu ai înțeles pana acum, sau sa îți explice cineva! Și la logica ar trebui sa găsești pe cineva sa îți explice

| XNICU explică (pentru LisaJulie):

La mate da, imi trebuie pregatire, la logica nu, am luat nota aia doar din o zi de invatat

| iHATEIDIOTS a răspuns:

Nu te ai rupt nici inainte si nici acum.Doar o minune sa inveti in noapte si zi sa iti iasa media ca lumea.

| iHATEIDIOTS a răspuns:

In fiecare zi invata daca speri la o facultate buna daca nu esti bun nici macar o ora sa tii o carte in mana nu mai da bacul din nou ca nu are rost.Du te si fa profesionala sau un curs de calificare.

| iHATEIDIOTS a răspuns:

Ne am saturat de idioti cu diplome de facultate.Aia ca tine dau malai la profesorii sa ia 10 la bac nu ai? japite

| NurseNico a răspuns:

Asa zic si eu, sau poti sa rupi pe matematica fiindca am inteles ca nu e foarte greu, iar daca iei un 7, 5 iti iese media. Mult succes!