Bună.
Vezi cu ce medii s-a intrat în anii trecuți, www.edu.ro, secțiunea licee.
Mult succes pe mai departe și felicitări pentru notele mari luate.
Pa, pa.
Eu sunt la Racovita...e un liceu destul de ok..Profesorii de mate sunt cam naspa...contacteaza`ma daca mai vrei detalii
Si eu sunt din Galati (clasa a 10a la peda mate-info).In 5-8 am invatat la cuza si pot sa zic ca era suuper. Profesorii pe langa ca predau bine dadeau si lectii de viata si erau super glumeti. Sfatul meu e sa te duci la mate-info nu la stiinte ca e cea mai buna clasa si toti profesorii buni din scoala se bat pentru ea.O profesoara de biologie de la cuza ne-a zis odata ca ea niciodata nu ea profilul stiintele naturii ca sunt "numai batuti in cap"..ma rog asa considera ea. La pedagogic e cam greu si strict. multi tarani si tocilari...Deci sfatul meu e sa alegi mate info -intensiv info la cuza.App si fratele meu e a8a si vrea tot in clasa aia(are 9.58 media de admitere). Mult succes!
Nu te pot indruma la ce liceu te poti duce, pentru ca nu sunt din acest oras.
Depinde de tine acum. Iti place mai mult mate, chimie, fizica, bio? Du-te la stiinte ale naturii! Ai putea incerca la toate liceele care au acest profil, chiar daca s-ar putea sa ti se para ca nu ai sanse. Cine stie? Poate intri la cel mai bun liceu din orasul tau... Succes la admitere.
alexcatalin13 întreabă: