| maildu2010 a întrebat:

Am nevoie de ajutorul vostru.
Maine dau Capacitatea la romana si as vrea sa stiu voi ce,, secrete " aveti, adica :
Cum faceti mai usor argumentarile acelea cu nuvela, schita, fabula, opera lirica, epica, pastel?
Si as mai vrea sa stiu cum Explicati semnificarea versurilor.
Acel enunt care spune
Explica in 30 - 50 de cuvinte semnificatia versurilor :,,... "
Daca m-ati ajuta, as fi foarte recunoscator.
Multumesc

3 răspunsuri:
| LovellyAngel a răspuns:

Eu am un plan pentru fiecare, si le-am invatat pe toate. In plus, cand am citit alte compuneri si am vazut sintagme care imi place, le-am notat intr-un caiet special.
Semnificatia versurilor :
Trebuie sa observi ce imagine artistica este construita in versurile citate, sa recunosti figurile de stil si sa le explici. Observa sentimentul predominant si mentioneaza-l si pe acesta.
Mai am inca un sfat : Orice compunere ti-ar pica in legatura cu eul liric ( Gen liric, Pastel, Semnificatia titlului, Mesajul textului ), trebuie sa vorbesti foarte mult despre sentimente, sa te axezi cel mai mult pe ele.
Iti doresc multa bafta si sper sa iti fie de ajutor sfaturile mele, si eu voi da marti Evaluarea Nationala la romana. Mult succes!

| maildu2010 explică (pentru LovellyAngel):

Multumesc, mai astept raspunsuri...

| Mironna a răspuns:

Salut! Succes maine...si eu sunt in aceiasi situatie ca si tinehappy E imp sa retii trasaturile fiecarei specii in parte...si daca ne vor pune sa facem argumentare, scrii toate acele caracteristici insotite de exemple din text.Iar exercitiul cu explicarea semnificatiei e foarte subiectiv, trebuie sa scrii ce iti inspira si te iti transmit tie acele versuri happy BB, succes! peace xD